Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok,...

Milyen könyvet ajánlanátok, ami kicsit elkalauzol egy másik, érdekes világba, ami kicsit elnyomja a haragom?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm csúnyán átvert, ezért lélekben nem érzem jól magam, nem tudom, hogy mit gondoljak róla, nagyon haragszom rá (a részleteket nem írom le ide). Nem akarom ezt érezni, el akarom engedni, de nem megy, motoszkál a fejemben a tudat, hogy hülyének nézett.

A könyvek jó barátaim, csak fikció érdekel. Szeretem a romantikus, fantasy, ifjúsági műfajokat.

Jelenleg Lakatos Levente - Szigor 9-et olvasom. Tetszik meg érdekel, de nem rendezi át sajnos a gondolataimat, amire most szükségem lenne. Milyen könyvet ajánlanátok, ami egy "érdekes világba" kalauzolja a gondolataim?

2022. márc. 19. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem ismerjük az alap gondolkodásodat, így nehéz jót javasolni.

Viszont, ha fantasy és érdekes világ kell, akkor Christopher Paolini: Örökség tetralógia.

Sárkányos fantasy egy másik világban.

2022. márc. 19. 15:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2022. márc. 19. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jut eszembe még egy, ha Paolini nem válik be.

Jonathan Stroud: Bartimeus trilógia

Igazából 4 részes, de a negyedik egy előzmény.

Varázslók uralkodnak az egész világon, hatalmukat démonok segítségével érvényesítik.

Nagyon jó humora van, és engem eléggé beszippantott anno.

(#1 voltam.)

2022. márc. 19. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 😊
2022. márc. 19. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Naomi Novik: Rengeteg

Gail Carson Lvine: Elátkozott ​Ella

Ernest Cline: Ready ​Player One

Catherine Fisher: Incarceron

2022. márc. 20. 09:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2022. márc. 20. 14:50
 7/8 D-Mano ***** válasza:
Mark Lawrence: Vörös nővér. Hosszú idő óta az első könyv, ami igazán le tud kötni.
2022. márc. 20. 21:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2022. márc. 21. 07:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!