Milyen könyvet ajánlanátok, ami kicsit elkalauzol egy másik, érdekes világba, ami kicsit elnyomja a haragom?
Egy ismerősöm csúnyán átvert, ezért lélekben nem érzem jól magam, nem tudom, hogy mit gondoljak róla, nagyon haragszom rá (a részleteket nem írom le ide). Nem akarom ezt érezni, el akarom engedni, de nem megy, motoszkál a fejemben a tudat, hogy hülyének nézett.
A könyvek jó barátaim, csak fikció érdekel. Szeretem a romantikus, fantasy, ifjúsági műfajokat.
Jelenleg Lakatos Levente - Szigor 9-et olvasom. Tetszik meg érdekel, de nem rendezi át sajnos a gondolataimat, amire most szükségem lenne. Milyen könyvet ajánlanátok, ami egy "érdekes világba" kalauzolja a gondolataim?
Az a baj, hogy nem ismerjük az alap gondolkodásodat, így nehéz jót javasolni.
Viszont, ha fantasy és érdekes világ kell, akkor Christopher Paolini: Örökség tetralógia.
Sárkányos fantasy egy másik világban.
Jut eszembe még egy, ha Paolini nem válik be.
Jonathan Stroud: Bartimeus trilógia
Igazából 4 részes, de a negyedik egy előzmény.
Varázslók uralkodnak az egész világon, hatalmukat démonok segítségével érvényesítik.
Nagyon jó humora van, és engem eléggé beszippantott anno.
(#1 voltam.)
Naomi Novik: Rengeteg
Gail Carson Lvine: Elátkozott Ella
Ernest Cline: Ready Player One
Catherine Fisher: Incarceron
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!