Milyen romantikus könyvet ajánlanátok, ami?
Figyelt kérdés
-happy ending
-nincs benne tragédia, halál
-1980 és napjaink között játszódik
-könnyed, de nem az a nagyon klisés, és nem az "egynek jó volt" limonádé
-lehet ifjúsági is
-realisztikus, nincs benne fantasy vagy ilyesmi
Plusz pont, ha:
-repülős vonatkozású vagy utazós vagy más kultúrák, országok is megjelennek benne vagy a távkapcsolat
Kezdő vagyok a romantikus műfajú könyvekben, úgyhogy minden új nekem.:)
2022. márc. 8. 09:47
1/4 anonim válasza:
Erre nem illik rá pont mind, viszont a Szent Johanna gimi nagyon jó könyv, nekem tetszett. Illetve Leiner Laurának az összes könyve jó választás. Romantikus Kollár Bettinek is A vonzás törvénye és A vonzás szépsége könyv.
2/4 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Légből kapott szerelem (egy repülőgép katasztrófa köré szövődik a cselekmény és a címével ellentétben nem csak szerelemről szól, sőt főleg nem arról)
3/4 anonim válasza:
#1 Az mondjuk a legkevésbé sem realisztikus (csak szeretne annak tűnni), és nem teljesít a kérdezőnek azt a kitételét sem, hogy ne legyen klisés...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Amúgy A légből kapott szerelem nagyon szimpatikus:)
2022. márc. 10. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!