Mi legyen a könyvem címe?
Ami a sztorit illeti szerintem egy jó kis történet lehet belőle, viszont en úgy gondolom hogy a szereplők életkorán valtoztathatnal.(persze ha young adult könyvnek szánod akkor jó a 16, viszont akkor szerintem rendkívül okosnak kell lenni a szereplőknek(tipp: ovakodj a cliché karakterektől pl. Kötelező mókester)
Szerintem a “rémes vakáció” vagy a “belépni tilos” jó címek lennének.
Köszönöm a tanácsod! Egyébként gondolkoztam azon, hogy kicsit fiatalabbak legyenek-e a főszereplők, de azért nem akarom hogy 12-13 évesek legyenek, mert az meg olyan fura lenne szerintem, ha pl. 12 éves gyerekek megtanulnának annyira jól harcolni hogy legyőzzék azokat a lényeket akik amúgy felnőtteket (akik azért tudnak harcolni) öltek meg. De ettől függetlenül szerintem egy kicsit fiatalabbak lesznek a főszereplők.
A könyv címmel kapcsolatban az ötleteid pedig nagyon jók, köszönöm <3
Haláltúra
Véres tábor
Rajtunk áll
Üres lelkek
Halott sikoly
Reménytelen jövő
Halál a táborban
Fenevadak
Soha el nem múló félelem
Ez nekem kicsit Kék Lagúna sztori.
A luxushajó zátonyra fut, és két tini meg egy felnőtt tengerész egy lakatlan szigeten köt ki.
A tengerész megtanítja a fiúnak hogyan éljen a vadonban aztán rejtélyes körülmények között meghal, és a fiatalok a szigeten élnek évekig.
Az más, hogy innen a sztori tiniromantika, és végül gyerekük születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!