Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a könyvem címe?

Mi legyen a könyvem címe?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék befutni ezzel a könyvvel, csak magamnak írom. Dióhéjban arról szól, hogy 2 család elmegy campingezni, majd tiltott terülre lépnek és megtámadja őket "valami". Már az elején sokan meghalnak, és utána arról szól a story hogy a gyerekek akik amúgy kb 16 évesek nyomoznak azok a "lények" után. Nagyjából ez lenne a bevezetés, szóval ilyen fantasy lenne, de mivel meghalnak benne emberek ezért horror vagy thriller is egy kicsit 🤷‍♀️ Egyébként gondolkoztam címeken, de nem nagyon jutottam semmi jóhoz:( Szóval aki tud, kérlek segítsen! Ja, és kritikát is elfogadok a storyval kapcsolatban:)

2022. márc. 6. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Tiltott övezet
2022. márc. 6. 01:55
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Írd meg a sztorit, az alapján kell címet adni.
2022. márc. 6. 02:26
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Vérszomjas/veszedelmes lények.
2022. márc. 6. 07:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítségét <3
2022. márc. 6. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Ami a sztorit illeti szerintem egy jó kis történet lehet belőle, viszont en úgy gondolom hogy a szereplők életkorán valtoztathatnal.(persze ha young adult könyvnek szánod akkor jó a 16, viszont akkor szerintem rendkívül okosnak kell lenni a szereplőknek(tipp: ovakodj a cliché karakterektől pl. Kötelező mókester)

Szerintem a “rémes vakáció” vagy a “belépni tilos” jó címek lennének.

2022. márc. 6. 10:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsod! Egyébként gondolkoztam azon, hogy kicsit fiatalabbak legyenek-e a főszereplők, de azért nem akarom hogy 12-13 évesek legyenek, mert az meg olyan fura lenne szerintem, ha pl. 12 éves gyerekek megtanulnának annyira jól harcolni hogy legyőzzék azokat a lényeket akik amúgy felnőtteket (akik azért tudnak harcolni) öltek meg. De ettől függetlenül szerintem egy kicsit fiatalabbak lesznek a főszereplők.

A könyv címmel kapcsolatban az ötleteid pedig nagyon jók, köszönöm <3

2022. márc. 6. 15:03
 7/8 b.b.brigitta11 ***** válasza:

Haláltúra

Véres tábor

Rajtunk áll

Üres lelkek

Halott sikoly

Reménytelen jövő

Halál a táborban

Fenevadak

Soha el nem múló félelem

2022. márc. 17. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nekem kicsit Kék Lagúna sztori.

A luxushajó zátonyra fut, és két tini meg egy felnőtt tengerész egy lakatlan szigeten köt ki.

A tengerész megtanítja a fiúnak hogyan éljen a vadonban aztán rejtélyes körülmények között meghal, és a fiatalok a szigeten élnek évekig.

Az más, hogy innen a sztori tiniromantika, és végül gyerekük születik.

2022. márc. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!