Volt már olyan érzésetek a Merengőn, hogy utál az admin, és direkt szed össze "hibákat", hogy ne kerüljön ki az írásotok?
Én ezért nem használom a Merengőt. Szerintem jobb ilyen szempontból az AO3. 6 éve használom, és elégedett vagyok vele. Igaz, angol nyelvű az oldal, de simán lehet magyarul használni, minimál angol nyelvtudással is el lehet rajta boldogulni.
Tudom, sokan mondják, hogy az AO3-on nem olvasnak, ha magyarul írsz, de ez hülyeség, hiszen bárhol publikálsz hirdetni kell, hogy megtaláljanak.
Javítsd ki a hibákat, és töltsd fel újra.
A Merengő félreérthetetlenül, előre jelzi, hogy moderálnak - nem "szemétség", ha az admin engedelmeskedik az oldal előírásainak. Ez a *dolga*. Ha nem lenne hiba az írásodban, nem lenne mit összegyűjtenie.
Szia!
Tonhalszendvics vagyok, a Merengő egyik modja. Sok történetet moderálunk, és személy szerint fogalmam sincs, hogy az általam moderált személyek kicsodák.
Moderálásnál ezt nézzük: megfelelőek-e a figyelmeztetések és a korhatár-megjelölés a történet szempontjából, illetve maguk a helyesírási hibák. Kizáró tényező viszont, ha olyasmi jelenik meg a történetedben, ami nem fér össze az oldal irányelveivel: hangsúlyosan 18++ írások (AO3-on "mature" címkével jelölt írások) nem kapnak helyet a Merin.
Azt nem nézzük, hogy a történet belbecse milyen.
Ha kijavítod a történeted, nagyon szívesen fogadjuk :D
Ha sokadszorra kapsz elutasító levelet, javaslom, keress bétát (előolvasót), aki segít megkeresni a hibáidat. A szerzők a saját történetükben elég nehezen szűrik ki az elütéseket/elírásokat, főleg akkor, amikor még friss a szöveg. Az előolvasó a külső szemponttal segít feloldani ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!