Milyen jó könyveket tudtok ajánlani?
Nem igazán vagyok tisztában a műfajokkal, de olyan könyveket keresek amelyek letehetlenül izgalmasak, pszichothriller, thriller, fikció, történelmi fikció témában íródtak, nem tudom hogyan fogalmazzak, durvább, erőteljes mondanivalójuk van és nagy hatást gyakorolnak az olvasóra
Nem szoktam sokat olvasni ezért keresek valami nagyon érdekes vagy akar megrázkodtató olvasmányt
Akár orosz íróktól világirodalmi sikerkönyvek mint pl Bűn és bűnhődés, Karamazov testvérek, Lolita stb
Előre nagyon köszönöm a válaszokat akik ki tudják bogozni a bonyolult kéréseim és gondolataim
Extrém kozmosz. Ez izgalmas érdekes és tudományos.
Kingtől a Christin és a Borzalmak városa (könyvben jobb mindkettő mint filmen)
A gyűrűk ura sorozat (könyvben ezerszer jobb mint filmen)
Pillangó (kalandregény, börtönből menekülős sztori (a film se rossz, de a könyv sokkal jobb)
Tüskevár, Téli berek (ifjusági, kaland, de nagyszerű klasszikus)
Érdekes ez a szó "letehetlenül "
Mindenkinek más okoz olyan agyi izgalmat, ami teljesíti a leírt feltételt.
Veres Attila: Odakint sötétebb. Weird, de talán rá lehetne erőszakolni a pszichothrillert is egy kicsit.
(Bocsánat, hogy én leszek az, aki beleköt, de ezek amúgy nem műfajok, hanem zsánerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!