Jár még manapság valaki könyvtárba? Én nagyon régen voltam, mai könyvek megtalalhatóak még ott?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 08:57
1/6 A kérdező kommentje:
És aki jár könyvtárba tudna nekem segíteni abban, hogy ha én ki akarok venni egy könyvet akkor mindent be kell fizetnem ami az oldalon fel van tüntetve? Olyanokra gondolok mint például regisztrációs olvasójegy adminisztrációs díja, napijegy, adott könyvtár használatára jogosító olvasójegy
2022. febr. 14. 09:05
2/6 anonim válasza:
fogalmad sincs, hogy működik egy könyvtár!
van olvasójegyed, ami 1 évig érvényes, ha már lejárt vagy nincs, csinálnak neked, nálunk vidéken ez 2000 forintot jelent, ha diák vagy, olcsóbb.
ezzel havonta 10 könyvet is kölcsönözhetsz, kérhetsz rájuk 2x hosszabbítást, tehát akár 3 hónapig is nálad lehetnek, ha késve viszed vissza, vmennyi büntit fizetned kell.
a könyvtár online adatbázisába rákereshetsz a téged érdeklő könyvekre (ezt a tagsági kártyád birtokában tudod használni, jelszóval védett), és online tudd lefoglalni a könyveket.
megéri könyvtárba járni!
3/6 anonim válasza:
Én pont most íratkoztam be 1200ft Szolnok megye.
Manapság 4-5000ft egy új könyv így nyilván megéri.
Egy hónap után lehet még kétszer hosszabbítani.
4/6 anonim válasza:
plusz a legtöbb könyvtáros tök jó fej, bagóért dolgoznak, iszonyatosan alulfizetettek, tehát érdemes olykor megköszönni a munkájukat.
5/6 anonim válasza:
Kettes nagyon jól leírta! Még annyiban kiegészíteném, hogy nálunk szinte havonta vásárol újabb könyveket a Könyvtár, tehát sikerkönyveket is ki lehet kölcsönözni.
6/6 anonim válasza:
Igen mert csak ott fénymásoló gép, sa havonta egyszer muszály oda mennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!