Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miutánhoz hasonló könyvek?

Miutánhoz hasonló könyvek?

Figyelt kérdés
Kiolvastam mind az 5 részét és nagyon tetszett az ilyen jelegű romantikus könyv ha esetleg van egy fogadásból induló szerelembe végzett könyv és nem egy részes akkor szívesen elfogadnék segítséget🥰

2022. febr. 10. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Inkább olvass valami egészséges romantikus könyvet, ne hasonlót. A Miután valami hihetetlen mérgező kapcsolatot tesz piedesztálra.
2022. febr. 11. 04:36
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Ha toxikus kapcsolatot idealizáló, értéktelen szart akarsz olvasni, akkor a "bodice ripper" kategória neked való. Gondolom, a Twilight meg a szar ötven árnyalata már megvolt.
2022. febr. 11. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Légyszi ne. A Miután könyvsorozat egy toxikus párkapcsolatot idealizál. Olvasd valami jobb romantikus könyvet
2022. ápr. 15. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Kollár Betti: A vonzás szabálya vagy törvénye, most hirtelen nem tudom melyik, de ennek is az az alapja, ha jól emlékszem.

Kasie West: Szívességből szerelem, ez egy részes, de jó könyv.

Jenny Han: A fiúknak akiket valaha szerettem, a könyvre gondolok, nem a filmre.

2022. ápr. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!