Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlotok könyveket?

Ajánlotok könyveket?

Figyelt kérdés

Komolyabbakat szeretnék, amiknek szép, elgondolkodtató vége van. Tehát a happy end sem muszáj.

És, ha írnál hozzá véleményt is, nagyon hálás lennék! <3

2022. febr. 5. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a sci-fi műfaj bejön, nekem az egyik aktuális kedvencem az Eldobható testek.
2022. febr. 5. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Zabegyező

Az élet iskolája

metró 2033 esetleg(bár csak az 1. részt olvastam)

Meg szintén nem tudom hogy mi lesz a vége mert most olvasom a 2. részt de a Szél nevét nagyon szerettem

2022. febr. 5. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a Szél nevét azért nem ajánlom, mert a trilógia sajnos már 10+ éve várja a befejező részt. Amúgy tényleg nagyon jó.

Az utolsó egyszarvú

Ebben a fantasyban nagyon sok mély mondani való van a sorok közt. Pl a cirkuszi jelenetek, amik arról szólnak, hogy az unott emberek hagyják magukat ámítani, hogy legyen valami izgalom az életükben, illetve hogy némelyek annyira kicsik és jelentéktelenek, hogy önmagukat ámítják a végletekig.

A végtelen történet

Ez erősen mese jellegű. Az egész történet nagyon komoly mondanivalót közöl a gyermeki ártatlanságról és a fantáziáról.

A temető könyve

Egy felnövéstörténet, amiről többet nem is mondhatok spoiler nélkül.

2022. febr. 6. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Murakami Haruki könyvek. "Tilos az Á" könyvek. Agathe
2022. febr. 6. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A Végzet ereklyéi sorozat, fantasy és romantikus. Komoly dolgok vannak benne (amiket nem kicsiknek ajánlok).

Alkonyat sorozat, vámpíros könyv, komoly története van, és filmben is megnézhető.

Burok (az Alkonyat szerzőjétől), sci-fi, az emberiség megszállása egy idegen civilizáció által.

2022. febr. 7. 12:02
 6/6 anonim válasza:
Vavyan Fable Vis Major és Halkirálynö sorozat... Nyomozós/rendörös. Mindkettöben pár a föszereplök, egyikük mindig bajba kerül... Utóbbihoz csapom a Ponyvameséket is, mert a végén az ipse, a Halkirálynös csaj barátja. Néha csak azt látom, hogy már végeztem a könyvvel pedig nemrég kezdtem.
2022. febr. 9. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!