Ajánlotok könyveket?
Komolyabbakat szeretnék, amiknek szép, elgondolkodtató vége van. Tehát a happy end sem muszáj.
És, ha írnál hozzá véleményt is, nagyon hálás lennék! <3
Zabegyező
Az élet iskolája
metró 2033 esetleg(bár csak az 1. részt olvastam)
Meg szintén nem tudom hogy mi lesz a vége mert most olvasom a 2. részt de a Szél nevét nagyon szerettem
Én a Szél nevét azért nem ajánlom, mert a trilógia sajnos már 10+ éve várja a befejező részt. Amúgy tényleg nagyon jó.
Az utolsó egyszarvú
Ebben a fantasyban nagyon sok mély mondani való van a sorok közt. Pl a cirkuszi jelenetek, amik arról szólnak, hogy az unott emberek hagyják magukat ámítani, hogy legyen valami izgalom az életükben, illetve hogy némelyek annyira kicsik és jelentéktelenek, hogy önmagukat ámítják a végletekig.
A végtelen történet
Ez erősen mese jellegű. Az egész történet nagyon komoly mondanivalót közöl a gyermeki ártatlanságról és a fantáziáról.
A temető könyve
Egy felnövéstörténet, amiről többet nem is mondhatok spoiler nélkül.
A Végzet ereklyéi sorozat, fantasy és romantikus. Komoly dolgok vannak benne (amiket nem kicsiknek ajánlok).
Alkonyat sorozat, vámpíros könyv, komoly története van, és filmben is megnézhető.
Burok (az Alkonyat szerzőjétől), sci-fi, az emberiség megszállása egy idegen civilizáció által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!