Watchmen képregényt megéri elolvasni?
Youtube feldobott egy ajánlást. Nagyon megtetszett, de még soha nem olvastam képregényt. Nem vagyok benne ebben a világban, sima könyveket szoktam venni.
Megéri megvenni és elolvasni?
Kerek egész történet?
Ezt néztem mert itt egybe vannak a részek: [link]
Mit gondoltok róla? Jöhet bármilyen vélemény. :)
Bár egészen ugyanaz, én a képregényből készült "motion comic"-ot néztem meg, ami lényegében a megrajzolt képregénykockák minimális meganimálása és narrátor általi felolvasása. Mint egy animációs film - hangoskönyv hibrid:
Link (ez maga a mű, tehát spoileres, viszont jó összehasonlítási alap az általad linkelt oldalon lévő 10 oldalas mintaképpel):
https://www.youtube.com/watch?v=mLdqKIj3-A0
Ha bejött a képregény, akkor a következőket érdemes megnézni sorrendben a teljes élményhez:
1. Watchmen képregény
2. Watchmen képregény motion comic (ez ugyanez kétszer, a második az animáció, így egy kis színészi játékot és hangulatfestő zenét is kapsz alá)
3. Watchmen mozifilm (a képregényen alapul)
4. Watchmen sorozat (a képregény egyes karakterei megjelennek benne, megkönnyíti a megértését, hogy ismered az eredettörténetüket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!