Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Amanda Hocking - A vér szaváho...

Amanda Hocking - A vér szavához hasonló könyv?

Figyelt kérdés

Keresek olyan könyvet, ami hasonlítana hozzá. Persze, magyarul befejezettet. (továbbiakban ha valaki tud róla, hogy van rajongói fordítás a 2. kötet után, szívesen várom a kommentjét). Olvastam, hogy az Alkonyat eléggé hasonlít, de sajnos én még a filmet sem szerettem belőle.

Legfőképp romantikus, vígjátékos, vámpíros könyvet keresek. Szerelmi oda-vissza játék, rosszfiús szerelem nyugodtan lehet benne.

Vámpírakadémia, Hex hall, Cat és Bones, Anita Blake már elolvasva. ^^

2022. febr. 4. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Vámpírnaplók, Twilight
2022. febr. 4. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:

A vámpírnaplókat elkezdtem, de eléggé ellenszenves volt a főszereplő leányzónk, így az első rész után abbahagytam.

A Twilight mint mondtam, filmben sem tetszett. :/ Nem vagyok benne biztos, hogy a könyvre tudnék ezek után úgy nézni, hogy ne Bella savanyú képe jusson eszembe.

2022. febr. 4. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Passz, a filmet nem láttam, a könyv nem annyira vészes, pedig más jellegű vámpír történeteket jobban szeretek, de ajándék volt (Interjú a vámpírral, Borzalmak városa, Dracula)
2022. febr. 4. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Vámpírkalózok

Az Alkonyat amúgy sokkal jobb könyvben, a filmek szerintem is nagyon rosszak, de megértem, ha így már nem vonzó a filmek után.

2022. febr. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!