Amanda Hocking - A vér szavához hasonló könyv?
Keresek olyan könyvet, ami hasonlítana hozzá. Persze, magyarul befejezettet. (továbbiakban ha valaki tud róla, hogy van rajongói fordítás a 2. kötet után, szívesen várom a kommentjét). Olvastam, hogy az Alkonyat eléggé hasonlít, de sajnos én még a filmet sem szerettem belőle.
Legfőképp romantikus, vígjátékos, vámpíros könyvet keresek. Szerelmi oda-vissza játék, rosszfiús szerelem nyugodtan lehet benne.
Vámpírakadémia, Hex hall, Cat és Bones, Anita Blake már elolvasva. ^^
A vámpírnaplókat elkezdtem, de eléggé ellenszenves volt a főszereplő leányzónk, így az első rész után abbahagytam.
A Twilight mint mondtam, filmben sem tetszett. :/ Nem vagyok benne biztos, hogy a könyvre tudnék ezek után úgy nézni, hogy ne Bella savanyú képe jusson eszembe.
Vámpírkalózok
Az Alkonyat amúgy sokkal jobb könyvben, a filmek szerintem is nagyon rosszak, de megértem, ha így már nem vonzó a filmek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!