Hol találhatnék jó leírást közelharcról?
A történeteimben sok összecsapás történik ember-ember (valójában csak emberszerű lények, de nem akarom ezzel húzni a kérdést), és állatok közti viadal is van bőven.
A mozdulatok leírásával vannak gondjaim, ezért is kerestem elő a kőszívű ember fiai, "két jó barát" című fejezetében azt, amikor Ödön a farkasokkal viaskodik.
FONTOS: NEM AZÉRT KERESEK ANYAGOT, HOGY LEMÁSOLJAM! Csak azért, hogy tanuljak belőle.
Mint ebben az animációban is
Privátban is lehet írni.
A Vaják könyvsorozatban csak jól leírt párharcok vannak.
A tűz és jég dalában szintúgy. Ez utóbbiban kiemelném az első kötetben Sasfészekben Tyrion életéért való párharcot Bronn és egy Arryn lovag között.
Sebastien de Castell dolgozott (dolgozik? nem tudom, hogy csinálja-e még) filmekben és színdarabokban, ahol ő koreografálta meg a harcokat és tanította be a színészeket.
Szerintem ő jó lehet neked.
1
Köszönöm a két címet, majd rájuk nézek.
Érdekes, hogy pont ezt a két remek alkotást kaptam már az első válaszban, mert nem akarom a harcokat 18+ ra írni, de azért nem is gyerekkönyvet akarok írni (ha egyáltalán valamelyik kiadó hajlandó lesz kiadni a furcsa kis szüleményeimet).
2
Rákerestem az úriemberre, de elsőre nem találtam használható videót.
A videók amúgy se lennének jók, pont az a gond, hogy a mozgást nem tudom leírni.
Tonke Dagt: Levél a királynak c. könyv (a második része is jó).
Vince Flynn: Amerikai bérgyilkos c. könyv
Ez volt a két utoljára olvasott könyvem, amiben tetszettek a harcok 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!