A Szent Johanna Gimi élvezhető közel 30 évesen?
Figyelt kérdés
(Leiner Laura könyvsorozata)2022. jan. 28. 23:34
11/15 anonim válasza:
Emberfüggő. Én szeretem az olyan gyerekkönyveket, ahol iskolás a szereplő, mint a Lufi sorozat vagy Kertész Erzsi könyvei, de a SzJG személy szerint nem tetszett már 26 évesen sem. Abszolút nem tudtam azonosulni egyetlen szereplővel sem, nekem hiteltelen, papírmasé karakterek voltak a szereplők.
12/15 anonim válasza:
Anyukám 43 évesen is elolvassa, ha kedvet kap hozzá.
A nevetését az egész házban hallani, szóval a válasz igen:D
13/15 anonim válasza:
Több tanárom is kiolvasta, akik ilyen 40 körül vannak. Kicsit nosztalgiáznak rajta, visszaemlékeznek a saját gimis éveikre, hogy ők hogy oldották meg a problémáikat stb. Úgyhogy szerintem igen, elvezhető lehet, bármilyen korosztályban.:)
14/15 anonim válasza:
Ha nem túl magasak az elvárásaid akkor mindenképpen. Első körül olvastam, akkor imádtam, aztán most elkezdtem újraolvasni tiniként és teljesen mellkason vágott, hogy milyen színvonaltalan ahhoz képest amire számítottam.
15/15 Lilyhunchannel válasza:
Persze!Általában úgy 40 éves kor fele már nem nagyon izgalmas, de 30 év körül még simán. Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!