Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimi élvezhető...

A Szent Johanna Gimi élvezhető közel 30 évesen?

Figyelt kérdés
(Leiner Laura könyvsorozata)

2022. jan. 28. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő. Én szeretem az olyan gyerekkönyveket, ahol iskolás a szereplő, mint a Lufi sorozat vagy Kertész Erzsi könyvei, de a SzJG személy szerint nem tetszett már 26 évesen sem. Abszolút nem tudtam azonosulni egyetlen szereplővel sem, nekem hiteltelen, papírmasé karakterek voltak a szereplők.
2022. febr. 1. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 43 évesen is elolvassa, ha kedvet kap hozzá.

A nevetését az egész házban hallani, szóval a válasz igen:D

2022. febr. 12. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Több tanárom is kiolvasta, akik ilyen 40 körül vannak. Kicsit nosztalgiáznak rajta, visszaemlékeznek a saját gimis éveikre, hogy ők hogy oldották meg a problémáikat stb. Úgyhogy szerintem igen, elvezhető lehet, bármilyen korosztályban.:)
2022. febr. 14. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl magasak az elvárásaid akkor mindenképpen. Első körül olvastam, akkor imádtam, aztán most elkezdtem újraolvasni tiniként és teljesen mellkason vágott, hogy milyen színvonaltalan ahhoz képest amire számítottam.
2022. febr. 21. 18:38
 15/15 Lilyhunchannel ***** válasza:
Persze!Általában úgy 40 éves kor fele már nem nagyon izgalmas, de 30 év körül még simán. Ajánlom!
2022. márc. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!