Az nagyon gáz ha egy fiú romantikus regényt ír?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba aki azt mondja szeretne többet csak érettségi előtt áll és én már nagyon szomorú vagyok hogy várnom kell és nem tudom az érzéseimet kifejezni neki és ezért arra gondoltam irnék egy romantikus könyvet de ilyet férfi irók nem nagyon szoktak2022. jan. 28. 20:59
11/19 anonim válasza:
Én lányként furának tartanám ha egy fiú romantikus regényt írna nekem. Írjon valami fantasy, vagy háborús, vagy állatos, vagy sportról szóló regényt, amiben van egy romantikus szál. De ne kifejezetten romantikus regényt.
12/19 anonim válasza:
Kérdező: Rejtő Jenőről is kiderült, hogy ki az. Ha befutsz rólad is ki fog egy idő után (ezzel egyáltalán nem azt akarom sugallni, hogy igazi neveden legyen, sőt nekem nagyon is tetszik az álnév)
13/19 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én szoktam férfi írótól romantikus könyvet olvasni. Nicholas Barreau. Nem biztos, hogy jól írtam le a nevét, de az első, amit olvastam tőle, az Álmaim asszonya. Nagyon tetszett a történet úgyis, hogy csak férfi szemszögből íródott.
14/19 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyáltalán nem gáz, és ha mégis zavar, akkor nyugodtan csinálj egy művésznevet magadnak. Én is éppen írok, és te is a művésznevemet látod, szóval...
Amúgy, ha zavarna, hogyha két külömböző fajtájú könyvet szeretnél írni, akkor nyugodtan lehet több művészneved is. Pl J. K. Rowlingnak is van férfi művészneve.
15/19 anonim válasza:
#13-as vagyok. Azt hozzá tenném, hogy engem sokszor érdekel egy romantikus történetben, hogy a férfi hogyan látja a nőt, érdekel a férfi szemszög, szóval írj. Ha álnévvel, az se baj, csak írj.
16/19 anonim válasza:
Engem érdekelne férfi által írt romantikus könyv. Egy teljesen más gondolkozásmódjuk van, mint a női íroknak
17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó hát nem tudom mert amit én irok az is kicsit nyálas lesz mert én nem ez a helyi vagány csávó tipus vagyok inkább ez az érzelmes
2022. jan. 29. 17:56
18/19 anonim válasza:
Persze, hogy gáz, a középkorban élünk és a férfinek harcolni kell a nőnek pedig szülni.
Viccet félretéve dehogy gáz az csinálsz amit szeretnél, ha éppen romantikus könyvet akarsz olvasni vagy írni, tedd nyugodtan, végtére is ez a liberalizmus lényege.
19/19 A kérdező kommentje:
Mármint ha ugy sikerül és szeretném kiadatni
2022. jan. 30. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!