Danielle Steel könyveket Rajtam kívül, ki szeretti olvasni?
Figyelt kérdés
Ha van kedved leírhatod, hogy miért szeretted olvasni és mi vagy mik a kedvenc könyveid Tőle!2022. jan. 23. 16:14
1/6 anonim válasza:
A nagyszüleim könyvespolca tele van a könyveivel. Én még nem olvastam egy könyvét sem, de minél többször látom azt a polcot, annál nagyobb a kísértés xd
2/6 anonim válasza:
Én még csak egy könyvét olvastam évekkel ezelőtt, Erőszakkal vádolva, emlékszem hogy tetszett, nem drágàk a könyvei, sok is van, szóval idővel mindet elolvasom majd amit be lehet szerezni:)
3/6 anonim válasza:
Anyám nagy gyűjtöje. Párat már én is szereztem neki. A háborúról szóló könyvei tetszenek leginkább. Az ára is kedvezö, meg a helyzetleirásai is tetszetös némelyiknél.
4/6 anonim válasza:
Nekem az első a Zoya volt, akkoriban nagyon tetszett. Aztán olvastam még párat tőle, és eléggé egy kaptafa.
Ami viszont szerintem messze jobb, mint a többi (nem "kaptafa"):
Saigon
Kaleidoszkóp
Tükörkép
5/6 anonim válasza:
Nyelvileg szegényes, stílustalan, primitív dramaturgia. Ócska ponyva.
6/6 anonim válasza:
Mind olvastam.
Kedvenceim:
Zoya
Baleset
Saigon
Hullócsillagom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!