Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Danielle Steel könyveket...

Danielle Steel könyveket Rajtam kívül, ki szeretti olvasni?

Figyelt kérdés
Ha van kedved leírhatod, hogy miért szeretted olvasni és mi vagy mik a kedvenc könyveid Tőle!

2022. jan. 23. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszüleim könyvespolca tele van a könyveivel. Én még nem olvastam egy könyvét sem, de minél többször látom azt a polcot, annál nagyobb a kísértés xd
2022. jan. 25. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még csak egy könyvét olvastam évekkel ezelőtt, Erőszakkal vádolva, emlékszem hogy tetszett, nem drágàk a könyvei, sok is van, szóval idővel mindet elolvasom majd amit be lehet szerezni:)
2022. jan. 29. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyám nagy gyűjtöje. Párat már én is szereztem neki. A háborúról szóló könyvei tetszenek leginkább. Az ára is kedvezö, meg a helyzetleirásai is tetszetös némelyiknél.
2022. márc. 13. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első a Zoya volt, akkoriban nagyon tetszett. Aztán olvastam még párat tőle, és eléggé egy kaptafa.

Ami viszont szerintem messze jobb, mint a többi (nem "kaptafa"):

Saigon

Kaleidoszkóp

Tükörkép

2022. márc. 23. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nyelvileg szegényes, stílustalan, primitív dramaturgia. Ócska ponyva.
2022. máj. 3. 04:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Mind olvastam.

Kedvenceim:

Zoya

Baleset

Saigon

Hullócsillagom

2022. júl. 9. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!