Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik volt a legjobb könyv...

Melyik volt a legjobb könyv amit olvastatok?

Figyelt kérdés

2022. jan. 23. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit tisztességtelen, hogy csak egyet lehet mondani.

De ha muszáj választani, akkor Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú

2022. jan. 23. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dűne sorozat
2022. jan. 23. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fegyencjárat
2022. jan. 23. 16:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Krisztus utolsó megkísértése
2022. jan. 23. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
100 év magány
2022. jan. 23. 18:03
 6/14 A kérdező kommentje:
#1 Lehet több könyvet is mondani
2022. jan. 23. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Where the wild cherries grow + The Secrets between us (Laura Madeleine), remélem nem írtam el a címűket.

1. Egy nőről szól akit elmegyogyóba akarnak küldeni, de megszökik és egy kis faluban él a világ végén, miközben sok évvel később egy ügyvéd kutat utána.

2. A II világháborúban egy olasz nő és egy zsidó nő egymásba szeretnek és a történet során az olasz nő unokája megtud egy nagy titkot amit a két nő őrzött és ami az unokára is kihatással van.

Meg a nyáron olvastam egy jó könyvet egy másik írónőtől, arról szólt hogy egy testvérpár külföldről Magyarországra kell hogy költözzön egy évre mert az apuka beteg lesz és gyönyörűen le van írva ahogy a főhősnek szépen lassan benő a feje lágya, és kikászálódik az álomvilágból amibe menekült az apuka betegsége miatt + érdekes Magyarországról olvasni egy "külföldi" szemszögéből (igazából magyar a lány csak kiskora óta külföldön élt). Ez egy sorozatnak a 2. része, az 1. könyv sem volt rossz, de a 2. zseniális.

2022. jan. 23. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Q tűz és jég dala
2022. jan. 25. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 Ennek az utolsónak, amit írtál, mi volt a címe?
2022. jan. 26. 01:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Henri Charrière - A pillangó

Ken Follett - A katedrális

Amikor először olvastam őket, még elég fiatalon, annyira tetszett mind a kettő, hogy amikor a végükre értem, újra elovastam őket.

Egyik sem szépirodalom, de vállalom. Volt még pár nagyon jó könyv persze, de ha kérdezik, ez a kettő ugrik be.

2022. jan. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!