Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King könyveiről vélemény?

Stephen King könyveiről vélemény?

Figyelt kérdés
Melyik könyvét érdemes először olvasni?

2022. jan. 14. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

1.) Ragyogás (mindenképpen)

1,5.) Álom doktor

2.) Kedvencek temetője

3.) Az

4.) Borzalmak városa

Én ezt a sorrendet követve olvastam.

2022. jan. 14. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
2022. jan. 14. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem olvastam a könyveit (még) de láttam a filmeket amiket a műveiből csináltak, és tetszettek, és a könyvek jobbak szoktak lenni mint a belőlük készített filmek, így mondjuk úgy "látatlanban" is bátran ajánlom Stephen King könyveit.
2022. jan. 15. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A kedvencem a Tortúra. Imádom
2022. jan. 16. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
A Setét Torony sorozata nagyon jó, ha egy picit is szereted a fantasy-t (vagy Stephen King stílusát, bár gondolom ez utóbbit még nem állapíthatod meg a kérdés feltevése alapján) akkor mindenképpen olvasd el. Az első kötet nem túl jó, a többi mérföldekkel jobb lesz.
2022. jan. 16. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Én a Kedvencek temetőjét olvastam tőle legutóbb. Hihetetlenül ír. Egyáltalán nem olyan, mint a film. Ha elolvastad, érdemes ellátogatni Tokajba. Ott van egy összedőlt kisállat temető :))
2022. jan. 16. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

A kedvenc szerzőm😊 17 évesen szerettem bele, amikor a Cujo- t olvastam. Aztán jött az Állattemető, Tortúra, Ragyogás, A két Rose, Rémkoppantók, Langolierek-Titkos ablak titkos kert, Bilincsben, Hasznos Holmik, Carrie, Bilincsben, Dolores, Tóparti kísérterek, Halálos Árnyék, Borzalmak városa, Halálsoron, Remény rabjai és így tovább... Imádom a könyveit.

Most épp az újat olvasom- Billy Summers.

2022. jan. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!