Mi a véleményetek Emily Griffith Az óramágusok c. könyvsorozatáról?
Figyelt kérdés
10 és 12 éves fiaim szeretik az ifjúsági fantázia regényeket. Eddig Berg Juditot, Kertész Erzsit olvastak főleg, most épp az Ulisses Moore könyveket (az olasz szerző neve most nem ugrik be) bújják. Véletlenül futottam bele egy nagyon jó akcióba a moobius.hu-n , ahol most féláron megvehetném őket, de nem tudom, hogy milyen a szerző, elég fordulatos, olvasmányos-e a történet?2022. jan. 9. 16:55
1/3 A kérdező kommentje:
Összekevertem a szezont a fazonnal, ne haragudjatok!
Az Óratorony az egyik rész, nem őrtorony
Natalia Sherba a szerző
2022. jan. 9. 17:46
2/3 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett, szerintem nyugodtan megveheted nekik. Izgalmas pörgős, fordulatos. Én most tartok a 4. kötetnél(most jött ki)
3/3 anonim válasza:
Szerintem is bőven elolvashatják, nagyon fog nekik tetszeni! A varázslatos világról szól fordulatos történet mind a 6 részét olvastam, és változatlanul ajánlom mindenkinek. A világa egyáltalán nem hasonlít az Ulisses Moore-ra de ezt semmiképpen sem negatívumként írnám le. (Az olasz író neve pedig azt hiszem Pierdomenico Baccalari, de nem biztos.) A cselekményben bőven vannak fordulatok, a szerző változatosan, és szépen fejezi ki magát.
Nyugodtan vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!