Hogyan működnek a Moly.hu oldalon a kihívások?
Általában elfogadják, ha hozzászólásban küldöd az Én és a könyv linket (sőt, úgy tudom, a szabályzatban is az van, hogy bármilyen formában el kell fogadni, nem csak csatolva).
Alapból akkor tudod csatolni a kihíváshoz a könyvet, amikor beállítod, hogy olvasod. Ugye rákattintasz a "most olvasom" gombra, feldob egy ablakot, ahol beállíthatod a kiadást, majd utána a kihíváshoz csatolást. Ott tudod kiválasztani, hogy melyik kihíváshoz szeretnéd csatolni.
Ha utólag szeretnéd csatolni, miután már beállítottad, hogy olvasod, akkor pedig rámész az Én és a könyv oldalra. A kedvencelés (csillag) és a menü ikonok mellett van egy kis kék nyíl, arra rákattintasz. Az új oldal a saját olvasásod lesz, a felső sorban van egy zöld puzzle szerű ikon, ott lehet csatolni további kihívásokhoz az olvasásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!