Leiner Laurától az Iskolák versenye 1. vagy 2. trilógia tetszett jobban? Miért?
Nekem a második jobban tetszett 😅 szerethetőbbek voltak a karakterek és jobban azonosulni tudtam a fő szereplő gondolkodás módjával
Az első trilógia ahogy fentebb is írják mindent a gyász köré épit. Nem tudtam hannával azonosulni és a zárkózott személyiség miatt a szereplőket sem bírtam annyira megszeretni mint a másodikban
Engem az első nagyon közelről érintett és Hanna gyászával kifejezetten sok ponton tudtam azonosulni
De mégis a második tetszett jobban. Valahogy mozgalmasabb volt, meg szórakoztatóbb.
Viszont!! Az elsőben sokkal jobban szerettem a háttérszereplőket (a központi 5+kocsis-on kívüliek) mint a másodikban. A másodikban csak Panna jött be igazán, a többi mellék és háttérszereplő nagyon idegesített, kevésbé voltak kibontva mint az elsőben.
(illetve lehet hogy egy kicsit az is vonz a második felé hogy én is táncos vagyok és engem is Sárának hívnak, lol)
Nekem személy szerint az első jobban tetszett.
Mindkét trilógiában jelen volt a karakterfejlődés, de én hiányoltam,hogy Sára apukája bocsánatot kér, amiért így megbélyegezte a lányát, lehetetlenné téve ezzel azt,hogy úgy érezze igazán büszke rá és a teljesítményére.
Azonban tudom,hogy a való életben is megesik az ilyen sajnos. Örülök, hogy Sára igaz barátokra lelt, ezzel kárpótolva azt az űrt,amit az apukája hagyott benne.
Összességében a második is zseniális, de nekem Hanna és Kornél kicsit közelebb áll a szívemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!