Draco Malfoy miért akarta annyira Hermione halálát? Csak azért mert nem tisztavérű mágus?
Figyelt kérdés
Ez nekem soha nem volt rendesen megmagyarázva. Tudom hogy a szüleinek fontos volt a származás, de hogy a második részben is "Remélem Granger lesz a következő" kijelentés nekem nagyon dűhítő.2021. dec. 25. 19:18
1/4 anonim válasza:
Draco Malfoy sosem volt normális.
2/4 anonim válasza:
már ekkor ezt diktálták a fejébe...
3/4 anonim válasza:
A származásán kívül, Hermione az órákon nem csak okos, hanem okoskodó is volt, felvágott a tudásával.
De egyértelműen a legfőbb ok, hogy Potterrel barátkozott, és Dracoval szembeszegült alkalomadtán.
"nekem nagyon dűhítő"
Igen, Rowling direkt ezért mondatott vele ilyeneket, hogy minél ellenszenvesebbé tegye az olvasók számára. Draco egy egyszerű, 100 %-ig negatív hős, és hogy nehogy egyes kijelentéseit elgondolkodtatónak, részben helyesnek tartsd, ezért be vannak szúrva ilyen dolgok, amiken fel tudsz háborodni, hogy eleve minden dolgát előítéletesen kezeld.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg Draco soha nem akarta IGAZÁN a halálát senkinek. Ahogy ez később ki is derült. Egy elkenyeztett kis hülyegyerek volt, akinek menőnek tűnt a feketemágia és könnyelműen dobálózott szavakkal. De később kiderül, hogy nem az a gyilkos alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!