Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg Csak szerintem volt ez...

Szjg Csak szerintem volt ez nagyon gonosz?

Figyelt kérdés
Amikor felhívják az Asok ruhatervezőjét és berendelnek mást, mint amit az Asok akartak. Szerintem ezzel elcseszték szerencsétlenek szalagavatóját, ami egy életreszóló élmény. És azt is lehetségesnek tartom, hogy ezt poénból megcsinálják a valóságban is, ami hatalmas szemétség lenne

2021. dec. 8. 20:33
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

A szjgben nem csak ez az egyetlen szenya jelenet. Az egész sorozat tele van pakolva ilyen bullyngokkal és a nagy menő srácokkal, akik mindenkinél jobbnak hiszik magukat, es alfa erejüket úgy fitoktatjak, hogy tönkre teszik mások legnagyobb élményét.

És ahogy többen is írtak már csak Edina meg a megszállott követői nevették ki Stein bácsit.

Két osztály között amúgy meg ilyen szintű utálkozás és rivalizálás nem egészséges💀❤

2023. jún. 12. 15:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!