Nagy gáz, hogy nem ismerem Eric Knight Lassie c. könyvét?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm teljesen kiakadt ezen. Miért kéne ismernem?#Lassie #Eric Knight
2021. nov. 30. 14:56
1/9 anonim válasza:
Nem "nagy gáz", de mivel a legtöbb valamennyire is olvasott ember ismeri, ezért érthető a meglepődése. Márcsak azért is, mert sokszor előfordul, hogy valaki erre hivatkozik beszéd közben és elég zavaró tud lenni, ha valakinek extra magyarátra van szüksége a megértéshez.
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, de az szerintem alap irodalom része , régen kötelező olvasmány is volt, bár már senki se olvassa el ezeket, de szerencsére van aki még szeret könyvet olvasni
3/9 A kérdező kommentje:
Mikor volt ez kötelező olvasmány? Amikor én jártam iskolába, akkor biztos nem.
2021. nov. 30. 16:01
4/9 TR75 válasza:
A nyolcvanas években volt (szerintem inkább ajánlott, mint kötelező).
Jól megírt, kalandos regény, nem is hosszú. Érdemes elolvasni.
5/9 anonim válasza:
Nagyon sokat olvasok főleg klasszikusokat,de Lassiet nem fogom elolvasni. Nincs ebben semmi ciki. Filmben egyébként gyerekkoromban láttam onnan ismerem.
6/9 anonim válasza:
Anno nővéreknek volt kötelező olvasmány de ő idősebb , 34éves, még én is olvastam , 22 éves vagyok, de mondjuk én szeretek olvasni papír alapú könyveket
7/9 anonim válasza:
95-ös születésű vagyok, nálunk valamelyik osztályban (már nem tudom) kötelező volt.
8/9 anonim válasza:
Nem gáz, én sem olvastam, nem szeretem a kutyás/kiscicás/teknősös/delfines könyveket.
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nem ismerhet mindenki mindent, még klasszikusok közül sem. Biztos van olyan alapműnek tartott könyv, amit meg a barátnőd nem ismer. Amúgy is, az a lényeg, hogy amit olvasol, az tetsszen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!