Romantikus, humoros, jelenben játszódó könyvet szeretnék olvasni. Ajánlanátok ilyet?
Olyanra gondolok,ami izgalmas,letehetetlen,romantikus, de van benne egy kis humor is.Tehát nem az a nagyon érzelgős,csöpögős.
( Például hangulatilag olyasmi,mint a Mindörökké Norma, vagy Az időutazó felesége,ha esetleg olvastátok valamelyiket.) 19/L
Kedves utolsó válaszoló! Természetesen az Alkonyatot már olvastam nem rég,és tényleg nagyon jó volt!
A többi ötletet is köszönöm :)
anna gavalda:egyedul nem megy
az irononek nagyon jo a humora .nem doltem ki a nevetestol,de sokszor megmosolyogtatott,romantikus,de nem nyalas,es a jelenben jatszodik.szal szerintem szuper konyv.ajanlom mindenkinek
Alyson Noel:Evermore
Letehetetlen!!!Egyesek azt mondják hasonlít a twilighthoz,de aztán teljesen másképp alakulnak a dolgok benne,és izgalmas!!Ajánlom mképpen!!Ez a halhatatlanok társulatának első kötete,ennek a folytatása a bluemoon és a shadowland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!