Veletek történt már olyan, hogy nagyon vártátok egy könyv megjelenését, majd amikor ez megtörtént, nem tudtátok rávenni magatokat az olvasására?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 20:34
2/4 anonim válasza:
Igen. Féltem, hogy mi van, ha mégse olyan jó. Máskor meg azért tartogattam, mert vártam a "tökéletes alkalmat" az elolvasására.
3/4 anonim válasza:
Igen, nekem az szok lenni, hogy tudom szupi lesz(előző résznek úgy lett vége), és anyira várom, hogy nem tudom elkezdeni...tudom nincs sok értelme :)
4/4 anonim válasza:
Igen. Nagyon vártam, hogy újra kiadják a Gyűrűk ura könyveket azzal a szép fekete borítóval, mikor megtörtént azonnal meg is rendeltem. Már 3 éve megvan, de mindig volt valami más amit szívesebben olvastam😂😂, így nem került rá sor eddig. És egy ideig még nem is fog. Erre az évre, és a következőre is be vagyok táblázva olvasás tekintetében. Talán utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!