Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem sikerült wattpadrol...

Csak nekem sikerült wattpadrol pld 73 részes kötetet el olvasni,egy hét alatt ? Van akki 2-3 óra hossza alatt el olvasa mindet?

Figyelt kérdés

És is szeretnék minél hamarabb el olvasni egy kötetet .Más 3 óra alatt az összeset el olvasa nekem ,még egy hétbe teleik.

Nekem miért nem sikerül?

Hogyan fejleszthetek?

2021. nov. 20. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán mert a 73 részes Wattpad kötet nem egy pontos szám?
2021. nov. 20. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
73 részes olvasmány*
2021. nov. 20. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem érted. Gőzünk sincs, hogy az a Wattpad agymenés milyen hosszú. Az hogy hány részre van osztva teljesen lényegtelen. A szószám vagy a karakterszám lenne a fontos. Szóval honnan tudjuk hogy csak neked sikerült-e egy hát alatt elolvasnod azt a mennyiséget?
2021. nov. 20. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem csodálom,mert rosszul kérdeztem,én nem is értek annyira a vattpadhoz nem tudom mit jelent ,vagy hogy találom meg a karakter szám ,sorszámot.Csupán hobbiból olvasók.

Az Idegen érzelem ,és Elfeledett érzelem olvastam.

Eléghosszú 2 hétbe telt míg el olvastam őket.Nagyon jó kötetek imádom ,akki szeretné ajánlom olvasa el.

2021. nov. 21. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Függetlenül a wattpadtól és a kötetek/olvasmányok számától, hosszától, olyan ütemben olvasol, ahogy szeretnél, ahogy neked kényelmes. Nálam is van, hogy egy 400 oldalas könyvet 2 nap alatt kiolvasok, de egy 50 oldalasat 3 hét alatt sikerül. Ez függ attól, hogy mennyi időm van rá, mennyire köt le, illetve, hogy mennyire kell 'megemészteni' az olvasottakat.

DE, ha gondolod léteznek gyorsolvasás tanfolyamok (online rájuk tudsz keresni), amik megtanítják, hogyan tudsz elolvasni pár óra alatt akár több száz oldalt. Ez főként tanuláshoz ideális. Én azért nem akarom elvégezni (bár gondolkodom rajta), mert félek, a könyvekből is elvenné az élményt az, ha csak 'átfutok' rajta.

2021. nov. 21. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Most hogy mondod ,az olvasásra szánt idö ,és az összpontosításal jó eredmény érhető el.

Nálam van ,amikor olvasók de nem tudok rá koncentrálni,mert mindig

eszembe jut valami ilyenkor már nem is olvasók.

2021. nov. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!