16 eves fiunak tudtok ajanlani konyvet?
Figyelt kérdés
Lany letemre en nem tudok neki ajanlani. A focit nagyon szereti, de egyebkent o nem akar olvasni, en vettem ra. Tudnatok valamit ajanlani amit ti fiuk mondjuk sajat tapasztalatbol szerettetek?2021. nov. 18. 20:51
1/5 anonim válasza:
A fiúk 12-13 év fölött már "felnőtt" könyveket olvasnak, kalandregény (bár ahhoz talán kissé már idős), krimi, szépirodalom stb. Pl fantasy és scifi klasszikusok, világirodalmi klaszikusok, kém/nyomozó könyvek.
Amúgy egy zárójelben megjegyzem, tudom hogy ma nagyon trendi olvasni, de ha nem szereti, nem kell erőltetni. Inkább legyen egy sportoló, talpraesett ember mint egy penészvirág könyvmoly.
2/5 anonim válasza:
Ha szereti a focis könyveket, Collina Az én pályám című könyvét szívből ajánlom. A világ legjobb játékvezetője mutatja be a szakmát, szerintem nagyon érdekes a foci ezt az oldalát is megismerni
3/5 anonim válasza:
Percy Jackson sorozat. Bár kisebbeknek (ajánlják 12 vagy még fuatalabbaknak) nagyon jó, pörgős, humoros, 20 évesen is szívesen olvasom. Ez még a figyelemzavaros öcsémet is lekötötte
4/5 anonim válasza:
Metro 2033
Egy fiú osztálytársam volt aki rendes regényt olvasott annyi idősen, ő ezt olvasta. A játékot is kivitte.
Vagy ott vannak az Aliens és Predator könyvek, ha szereti az űrlényeket.
Vagy H.P. Lovecraft novellái, ha bejön a kozmikus horror.
5/5 anonim válasza:
Battle Royale. 700 oldalas könyv, annak idején bestseller volt. Az Éhezők Viadala, Squid Game, meg az ehhez hasonló sorozatok, filmek, könyvek alapját ez adta. Ez a kedvenc könyvem 17 éves fiú létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!