Könyvet írok, de nincs nagyon ötletem hogy mi legyen az iskola címe, vagy egyáltalán hogy miről kéne elnevezni egy nem létező iskolát. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 00:37
1/9 b1812567 válasza:
Választasz egy random ismert írót/költőt/tudóst, ha egyházi akkor tetszőleges szentet. Netán ráböksz a térképen ahol kb. elhelyezkedik, és az utca nevével azonosat adsz neki.
Vagy csak sorszám.
Nem tudjuk, milyen időpontban, helyszínen játszódik a történeted.
2/9 anonim válasza:
Ha angol, akkor ezt az oldalt tudom javasolni. Rengeteg név van fent.
3/9 anonim válasza:
Rossz választ adtatok, mert nem az iskola nevét kérdezte, hanem a címét. :)
Névválasztáshoz pedig ajánlom a valós világban ismert módszert: Az iskola irányúltságához passzoló hírességről nevezd el.
A Szűz Mária katonai akadémia elég hülyén hangzik.
4/9 anonim válasza:
Most lehet én értlmeztem félre, de általában nem szokták az iskola címét leírni. Legalább is amiket eddig olvastam (kidott könyvek) azokban egyikben se volt.
5/9 A kérdező kommentje:
3,4-es sajnálom félre írtam. De a nevére gondoltam
2021. nov. 15. 01:15
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ❤️❤️
2021. nov. 15. 01:15
7/9 anonim válasza:
Én még annak az iskolának se tudom a címét ahova én jártam. Egyiknek sem 😅
8/9 anonim válasza:
Én értettem, csak arra akartam utalni, hogy ha nem tudod kitalálni a könyvedben szereplő helyszín nevét és egy kérdést sem tudsz egyértelműen megfogalmazni, de a helyesírással problémáid vannak, akkor inkább el kellene olvasnod még 1-2 tucat könyvet, mielőtt az írással próbálkozol.
9/9 anonim válasza:
Petőfi Sanyi alt suli nesze hű de nehéz kitalalni.. bszki! Gondolom a könyv milyen érdekes lehet 😂😂ha egy suli év gondot okoz a könyv képzelem milyen lehet.. és ilyenek írnak ... szegény kiadó ::///////////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!