Melyik a kedvenc könyvetek és miért?
Kedvenc filmetek és miért?
Kedvenc sorozatotok és miért?
Melyik sportot nézitek legszívesebben?
Ki a kedvenc könyves karakteretek?
Ki a könyves álompasitok/lányotok?
Ki a kedvenc színészetek/színésznőtök?
Ki a kedvenc sportolótok?
Ki a kedvenc írótok?
#11!
Valaki beesett ide, akinek ezek a válaszok nem tetszettek, illetve a felsorolt művek, írók, filmek, színészek stb. nem tartoznak a kedvencei közé. Teljesen egyetértek veled, én sem értem az effajta hozzáállást. Senki nem lehet bírája a más ízlésének, vagy érdeklődési körének. Kinek a pap, kinek a papné. Ettől még nem kellene lepontozni senkit.
Kedvenc film: mindig más most éppen a Lovas lány.(nem lóról szól)
Kedvenc sorozat: South Park
Kedvenc sportom a balett(bár van aki nem tekinti annak) és a ritmikus gimnasztika
Kedvenc könyves karakterem nincs. Nem tudok választani.
Álompasim: Ambrózy báró
Kedvenc színészem: Anyja Taylor- Joy, Natasia Demetriou, Zendaya Coleman.
Kedvenc sportolóm nincs
Kedvenc írom: Sylvia Plath
Húha ez nehéz mert bizonyosan minden évben mást mondanék. Így legyen az idei kedvencek.
Kedvenc könyv: Leiner Laura Szent Johanna Gimi - mert egyszerűen beszippantott. Nem tudtam letenni. Melóba sem hívtam senkit kávézni inkább egyedül mentem, hogy olvashassak pár oldalt.
Kedvenc sorozat: Gilmore girls és Grace klinika hosszú évek óta. Mert csak. Szeretem. A Gulmore Girlsben szenzációsak a karakterek es a párbeszédek
Sport: műkorcsolya. Mert szép.
Könyves karakter: Cristian Grey most épp, mert amúgy sokkal több van abban a pasiban, mint amit a könyv sejtet
Álompasi: Finnick, na jó, kinek nem?!
Színésznő: Julia Roberts, Juliana Moore, Meril Streep, színész nincs.
Sportoló:Kapás Boglárka mert olyan cuki
Író: idén egyértelműen Leiner Laura, mert az összes könyve amit eddig olvastam beszippantott. Oké egyet kivéve, de azt megbocsájtom.
Kedvenc Film: Az igazi Paripa
Kedvenc sorozat:sok van....
Kedvenc Könyv: IOV2 állj mellém
Kedvenc sport: lovaglás
Kedvenc könyv karakter: Az IOV2-ből Fehér Rajmund
Könyv álompasi: az iov2-ból Fehér Rajmund
Kedvenc színész:Vecsi H. Mikolós
Kedvenc sportoló:Pippa Funnel
Kedvenc író: Leiner Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!