Mi legyen a lány neve a könyvben?(ezek közül)
Melyik a legjobb?
Egy sötétbarna göndör hajú,barna szemű lány.
Kedves,empatikus es nagyon okos.(főszereplő húga)
Arya, Aleksandra (nem elírás, tényleg ilyen is létezik), Olivia-Rose, Clara, Ariella, Felicity, Liliah, Kiera
Néhány olyan név, amit fiúknak és lányoknak is lehet egyaránt adni. Nem tudom mennyire érdekel, deazért kigyűjtőttem párat.
Glen, Rowan, Gene, Raylee
Felicitynek hívták a váratlan utazás történet legokosabb női karekterét is, aki orvosi egyetemre ment.
szval akkor már inkább Sophie... nagyon kevés olyan karakter jut eszembe, ahol Sophie-nak hívták az illetőt.
úgy népszerű ez a név, hogy közben nincs agyonkoptatva...
A Felcityt nem akrtam először írni, mert a zöld íjászban szereplő Felicity Smoak jutott eszembe (ő is okos volt).
Most ezzel lehet, hogy nagy vitát fogok kirobbantani, amit nem szándékoztam, csak a vélemnyemet mondom el, ami mindenkinek más és más, de a Sophie nekem nem tetszik. Nyilván nem nekem kell, hogy tetszedjen, az lesz, amit a történet író szeretne.
Olvastam, hogy nem a főszereplőnek szánnád, hanem annak a húgának, így szerintem, annak még elmehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!