Milyen könyveket ismertek az alábbi témában?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy ellenségből szerelem (enemies to lovers) legyen a téma. Már sok ilyen könyvet találtam interneten de mindegyik régebbi korba játszódik és nagyon régies, amit viszont nem szeretek. A másik pedig, hogy olyat szeretnék olvasni ami tinikről szól (mert én is az vagyok). Jó lenne, ha lenne benne fantasy vagy akció szóval ne teljesen a szerelemről szóljon. Valaki tud esetleg ilyen könyvet? (amúgy ha tudtok nyugodtan írhattok filmet vagy animét is de elsősorban könyvet keresek) Nagyon köszönöm előre is!2021. okt. 25. 10:47
1/7 anonim válasza:
Bármelyik nagyobb könyvesbolt Young Adult és Isfjúsági részlege rogyásig van ilyen könyvekkel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de pontos címekre gondoltam mert én nem találtam.
2021. okt. 25. 21:55
3/7 anonim válasza:
Brayshaw bandái
A kalózkirály lánya
Hollywoodi mocsok
Tüskék és rózsák udvara sorozat
Levegő népe sorozat
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!
2021. okt. 27. 08:49
5/7 anonim válasza:
Leigh Bardugo
Six of Crows – Hat varjú sorozat (eddig 2 könyv)
Marissa Meyer Holdbéli krónikák
sorozat (eddig 3 könyv)
6/7 anonim válasza:
Erin Watt- Royal család sorozat
Elle Kennedy- Off Campus sorozat
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!!
2021. okt. 28. 22:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!