Viszont Vi Keelandet és L.J.Shen-t is szívesen olvasok:)
2021. okt. 11. 22:39
2/8 anonim válasza:
Ohh a kedvencek közül Jennifer L. Armentroutot kihagytam
Első voltam)
2021. okt. 11. 22:39
3/8 anonim válasza:
Én csak az egyiket ismerem, de őt is utálom. (Leiner Laura)
2021. okt. 12. 08:56
4/8 A kérdező kommentje:
#3, akkor minek ír kommentet olyan, aki egyiket sem kedveli?!
Többinek köszönöm szépen a kommenteket és a szavazatokat!
Nekem több kedvenc is van, le sem tudtam írni mindet, mivel csak 10 szavazási lehetőség van. 😊
2021. okt. 12. 16:58
5/8 anonim válasza:
4-es!
"akkor minek ír kommentet olyan, aki egyiket sem kedveli?!"
Mert képzeld, ez egy ilyen oldal, ahol bármely kérdésre bármilyen véleményt írhat bárki. Az, hogy a vélemény nem tetszik, Te dolgod.
2021. okt. 12. 17:22
6/8 A kérdező kommentje:
#5, csak hogy a kérdés nem az volt, hogy "Utálod-e valamelyik írót" hanem az a kérdés, hogy "Melyik a kedvenced az alábbiak közül". Ezért a komment nem hasznos, és lényegtelen is! De ha már nagyon meg akarja osztani a "kedves kommentelő" a véleményét, akkor írhatta volna úgy, hogy "A felsoroltak közül egyik sem, de XY-t szeretem!" - Na az egy rendes komment lett volna.
2021. okt. 12. 18:51
7/8 anonim válasza:
Nehéz választás, mert van 3 is a listán aki top favorit. Leiner Laura az örök, mert ő miatta és a könyvei miatt olvasok a mai napig. Tomor Anita a másik, mert ő egy teljesen más világot épít fel mint Leiner Laura. És aki még nagyon bejött az elmúlt pár hétben az Jennifer L. Armentrout, mert a Komor elemek trilógiája megvett kilóra. Imádom a fantasyt és a nem mindennapi történéseket egy könyvben szóval mostanában ő is. De talán maradok az örök elsőnél az pedig Leiner Laura.
2021. okt. 13. 07:17
8/8 A kérdező kommentje:
#7, Dettó egyet értek! Nekem is ez a 2 magyar író a nagy kedvencem.
Jennifer L. A.-tól eddig csak a Luxen-t olvastam, amit nagyon szerettem, persze tőle is az összes könyvet el szeretném olvasni.
De nehéz választani, mert ez mellett imádom Lauelin Paige-t is (tőle a Fixed sorozatot olvastam, ami nagyon tetszett), meg az összes többi író könyvei listán van, akit megemlítettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!