A PonyClub-s könyveket miért árulják nevetségesen olcsó áron az interneten?
Pár száz forintokért árulják interneten a PonyClub-s könyveket. De például Sara és a lótolvajok című könyvet valaki 10 forintért árulja moly.hu-n.
Miért van az, hogy ezek az egyszer kiadott, régi könyvek ilyen nevettségesen olcsón vannak fönt néhol?
Mert nem kellenek senkinek.
A piacot a kereslet és a kínálat alakítja.
Mert akkor volt rá kereslet, most a szuperhösök a divatosak. Vagy akármi más.
A könyves csoportban például az Anna, Peti, Gergő könyvek mennek csillagászati árakon, mert azt nem fogják kiadni újra (a szerző gyerekei megtiltották, mert róluk van szó benne, ha jól tudom), pedig sokan szerették (nem olvastam).
Most is adnak ki lovas témájú könyveket, de a Pony Club már nem biztos, hogy tudna ebből működni.
Ha 10000-ért meghirdet valaki egy könyvet, nem biztos, hogy annyiért el is veszik.
Tavasszal régi kiadású Stephen King könyvet 15000-ért árultak, nekem sok volt, más megvette. Nyáron kiadták újra, töredékrészéért az árnak vettem meg, még postaköltséggel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!