Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A piros vagy rózsaszín háttér...

A piros vagy rózsaszín háttér kevésbé bántja aszemet pdf könyvek olvasásásnál?

Figyelt kérdés
Elvileg apiros a legszemkíméőbb szín. Engem az a vakitó pdf fehérség nagyon zavar olvaásásnál ezért rószaszín és piros hátteret állítottam be a könyveknek. eddig sokkal jobb..

2021. okt. 6. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a pasztellzöld a legjobb, legpihentetőbb és legkímélőbb - azért voltak ilyen színűek a régi iskolapadok.
2021. okt. 7. 17:07
 12/15 A kérdező kommentje:
hm, köszi.
2021. okt. 7. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem mindig is fehér háttér volt beállítva amikor PDF-ben olvastam és be kell vallanom eléggé bántotta a szememet. Mellesleg mindig mobilon olvastam PDF-ben. Meg is lett a következménye. Szemüveges lettem és azóta most már ott tartok, hogy bár csak olvasó szemüveg szükségem van rá minden helyzetben, mert annyira tönkretette. Viszont kaptam rá kékfényszűrőt aminek hatására a fehér oldalak sárgásnak tűnnek és így sokkal jobb a szememnek is. Bár szemüveg nélkül szerintem is a zöld háttér lenne a legjobb. Az nagyon kímélő szín és talán én is azt állítanám be ha nem lenne szemüvegem.
2021. okt. 10. 10:46
 14/15 A kérdező kommentje:
nekem is elkezdte marnia szemem , ezért döntöttem a háttér váltás mellett. főleg este rossz amikor amúgy minden sötét, de a hófehér háttér nagyon zavaró. pdf toolsban átállítom a háttérszínt oldalanként , igaz van fele fél óra könyvenként ,de megéri.
2021. okt. 10. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

Én a Librera Reader appot használom telefonon és tableten is.

Kipróbáltam már pár appot, de mindig visszatértem ehhez.

Itt nappali-éjjeli mód is van. Nappali módom olyan sárgás szín, éjjel meg olyan barnás + a fényt is lehet állítani, így éjjeli módon eléggé leviszem a fényt.

Csak ajánlani tudom ezt az appot, az én tetszésemet elnyerte!

2021. okt. 24. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!