Tudna segiteni valaki egy vámpiros könyv címében?
Bocsi hogy igy síkerült a kiírás. Segitséget kérnék egy könyvel kapcsolatban.Hátha igy a sztoriból könyebb.
Az első kötete a könyvnek arról szólt: Van egy halandó nő aki egy farmon él és tanár vagy tanitó és segít a vámpiron akit le kötöztek az erődbe a földhöz. A vámpírnak képessége van és a nök csak ugy élik tul az átváltozást ha a nőnek is van képessége. Örülnék ha valaki tudna nekem ebben segíteni,hogy meg tudjam a címét.Köszönöm szépne előre is.
Nem sajnos itt az oldalon láttam egyszer a címet. Az oldal ahonnan le menttem meg szűnt és el felejtettem a nevét. És a könyvet sem találom. Annyit tudok még hogy volt benne egy Marcus nevezetű vámpír is. Több kötete van. Mindegyik vámpírnak képessége van. Szerintem eléggé régi könyv lehet mert már nem lehet meg vásárolni boltokban.
Így elvileg neten fennt kell hogy legyen de már mindenhogy kerestem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!