Írók! Mennyire gyakran gondoltok a történeteitekre? Mennyire gyakran ültök le írni?
#2-es ugyan mi bajod az önjelölt írókkal? Statisztikailag nem sok esélye van, hogy bármelyik mű épp a kezedbe kerül.
Amúgy a nagy írók is kezdték valahol.
Szerintem inkább ez legyen hobbi, mint a kocsma meg a drog.
Sok történet van a fejemben, és a legtöbbet azzal foglalkozok, amit aktuálisan írok. Haladok a könyvemmel fokozatosan, részleteket írok, satöbbi. Mivel két író barátom is van (üdvözlet innen is, ha látják), van kivel beszélgessek bőven a könyvemről, meg az övékről is.
Rávenni magam az írásra viszonylag nehéz, de inkább azért van, mert lusta vagyok, és túl könnyó elterelni a figyelmemet. De az írást tartom a kedvenc hobbimnak, és jövőben szívesen dolgoznék íróként.
Viszonylag gyakran agyalok rajta, de havi 1-2× írok csak, ha elkap a késztetés.
De akkor van hogy nagyon elszalad velem a ló.
Álmodni nem álmodtam velük, főként nem így látom őket.
Az megvan, hogy milyen egy hímzés hátoldala? Na kb így néz ki az én szemszögemből a karakter, de az olvasók ezt nem látják, csak a másik oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!