Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mekyik fantasy könyvet ajánlan...

Mekyik fantasy könyvet ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
Patrick Rothfuss: A szél neve (és folytatásait) vagy Andrzej Sapkowski: Narrenturm - Bolondok tornya (és folytatásáit)?

#fantasy #A szél neve #huszita #Andrzej Sapkowski #Patrick Rotfuss #Királygyilkos krónikái
2021. szept. 28. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
A szél neve és A bölcs ember félelme nekem nagyon bejött, melegen ajánlom. Nem túl akciódús és igencsak bő lére van eresztve a történetmesélés. De ettől függetlenül szerintem igzalmas, érdekes és lebilincselő. Szóval abszolút olvasatja magát.
2021. szept. 28. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, egyik sem a kedvencem, de akkor inkább Sapkowski.

Rothfuss nekem olyan... nagyobb a füstje, mint a lángja típus. Nagyon próbál művészkedni, de a könyv tartalma gyenge. A karakterek laposak, a főszereplő tipikus tökéletes kis megnemértett zseni. A romantikus szál valami iszonyatos. Sokkal mélyebbnek akarja mutatni magát, mint amilyen. Ráadásul soha nem lesz kész a harmadik rész, mert az író egy lusta disznó.

2021. szept. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!