Vannak még olyan olvasós oldalak mint a Wattpad ahol lehet magyarul is olvasni?
- Merengő (merengo.hu)
- Polc.eu
- plusz ao3-re magyar nyelven is fel lehet tölteni, csak a keresésnél ki kell választani azt a nyelvet. Tessék, kiválasztottam neked: [link]
A Merengőn van a legnagyobb választék.
Attól függ, mit szeretnél olvasni. A Merengőn nagy a választék, de főleg versek és Harry Potter fanfiction-ök vannak. Tehát ha HP-t akarsz olvasni, akkor tökéletes a Merengő, de ha pl. Miraculous fanfic-et akarsz olvasni, akkor marad a wattpad.
Ha nem fanficet akarsz, akkor pl tortenetek.hu vagy polc.eu.
Fanfiction.net (itt is vannak magyar írások)
Merengő
Polc.eu
Karcolat
Történetek.hu
4-es, el vagy tévedve. Merengőn rengeteg original sztori és rengeteg HP-n kívüli fandomban lehet olvasni. Én pl. Fullmetal Alchemist fandomban írok Merengőn + fut egy original sztorim is. De írtam már Kyou Kara Maou, X-men Evolúció, Yu-Gi-Oh - Duel Monsters (ja, ebben is fut egy sztorim), valamint az 1991-es, Kevin Costneres Robin Hood fandomban is.
Van amúgy az a Miraculus (vagy mi) is fenn Merengőn, meg még számtalan fandom a Sailor Moontól a Death Note-ig. Plusz még azok, amik kategóriára várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!