Szjg-rol 2 kerdes?
Figyelt kérdés
szoval. mar tobbszor kiolvastam a konyvet, de egyszer sem talaltam valaszt ra. ket kerdes. az egyik, hogy 9.-ben volt az a szivatos, gesztenyepures eset. Tulajdonkeppen ki rendelte oket?
masik kerdes: mikor 10.-ben a karaokes pentek volt a suliban, renit ki nevezte be ra?
a kerdesek azert, hogy hatha csak en nem jottem ra, vagy atsiklottam az egyertelmu valasz felett
elore is koszi
2021. szept. 22. 19:48
1/3 anonim válasza:
1-esre a válasz : Virág talán a vége felé derül ki vagy a kalauzban? nem tudom de ő volt.
2/3 anonim válasza:
az uolsó könyven derül ki ha jól emlékszem amikor nosztalgiáznak.
3/3 anonim válasza:
A 2. azt hiszem Ricsi, de nem emlékszem pontosan, az utolsó könyvben van ez is az osztály kiránduláson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!