Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tegyek, ha annyi könyv...

Mit tegyek, ha annyi könyv rajta van a bakancslistámon, hogy 10 élet is kevés lenne rá ha csak olvasnék?

Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 20:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jobban nem tudok, sci-fit meg ilyeneket nem is olvasok már xd
2021. szept. 21. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:

ötös emberke: miket olvastál el eddig? szép teljesítmény! c:

én sajnos sokat ülök a laptop előtt és inkább játszok minthogy olvasnék

szerintem el fogom adni, hogy több időm maradjon olvasásra mert haragszok magamra, hogy egy hülye multis játék (amiben sokszor csak a rage megy) az olvasás rovására megy..

2021. szept. 22. 00:08
 13/16 A kérdező kommentje:
12. Én még youtubon is előadókat nézek az érdekelt témában és járok is ilyen jellegű előadásokra ha telik rá.
2021. szept. 22. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem szégyellem félbehagyni a könyveket. Lars Kepler egyik könyvét kb háromszor próbáltam meg elolvasni, mert az a tüzes könyv nagyon tetszett. Lehet bennem van a hiba, de nekem ez a Nyúlvadász nagyon lassú. Borzasztóan belemegy a részletekbe, 100 oldalanként történik valami emítésre méltó. Szóval félbehagytam, lehet majd folytatom, de most mindenbe belekóstolok és, ha valami nem tetszik, az megy a polcra vissza, nem fogom z időmet elvesztegetni semmire és így haladok a listámmal.
2021. szept. 23. 22:56
 15/16 vízpart válasza:

Antikvarium .hu.a legjobb.

En csoportositom melyik a legjobb ami zetszik,az elol.van,mogotte a többi.

Ja es egxszerre ket konyvet is olvasok időnként 😄

2021. szept. 25. 08:06
 16/16 anonim válasza:
100%
Sokszor hallgatok hangos könyveket. Nem rontja a szemet. (Nem vagyok már fiatal.) Lehet más tevékenység, például takarítás, mosogatás közben hallgatni, vagy éjszaka, ha nem tudok aludni.
2021. szept. 27. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!