Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen vastag az 5db trónok...

Kvadrusz kérdése:

Milyen vastag az 5db trónok harca (tűz és jég dala) könyv?

Figyelt kérdés
Egyszerre akarom őket megvenni és lehet hogy kevés hely lesz neki a könyvespolcomon és nem tudom az eddigi könyveimet máshova tenni. Ha kevés lesz ahely akkor kénytelen leszek venni még egy könyvespolcot. Szóval ezért akarom tudni.

2021. szept. 14. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Keress rájuk Amazonon, ott mindig írják a könyvek centis dimenzióit is. Persze a fordításban más a könyvek hossza, de azért sacc per kábé meglesz a méret. Ha kicsit túl hosszú az összes egymás mellett, ne aggódj, mert magyarra fordítva rövidebbek az angol szövegek.
2021. szept. 14. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit én láttam anno kartonáltan, az két normál könyv vastagságú volt, nem is értettem, miért egy kötetben adták ki, Stephen Kingnél is simán kettévették, ha kellett. Ránézésre az új kiadásnak is kellhet 30cm.
2021. szept. 15. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Átlagban 10 cm körül vannak szerintem, de kiadása válogatja. Mindenesetre ha van fél métrnyi helyed annak elégnek kell lennie.
2021. szept. 16. 07:39
 4/4 belapus ***** válasza:
100%
Nálam az első négy része 230*165*55, az ötödik része más kiadású, 180*115*60.
2021. szept. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!