Harry Potter teljes szériát (első kiadásban) hol tudnám megvásárolni?
Figyelt kérdés
Ezt találtam, tök jó lenne, de csak készpénzes fizetés van utánvéttel, se PayPal se bankszámlás utalás, így meg nem tudom megvenni. Valami olyan hely ahol így egyben meg lehet venni a teljes sorozatot, első kiadásban, és normálisan ki is lehet fizetni?
2021. szept. 13. 21:01
1/4 anonim válasza:
Azt már maximum szerintem kéz alól. Az sem biztos.
2/4 anonim válasza:
Antikvárium, netes adok-veszek oldalak, már inkább az új kiadásokat árulják, ezeket már elvitték.
3/4 anonim válasza:
Nekem megvan 1-6. kötetig. Éppen szabadulni akarok tőle, de postázást nem vállalok. Azzal már befürödtem párszor.
4/4 anonim válasza:
Ezeket a keményborítós "régi" kiadásokat párhuzamosan árulják az új, puha borítóssal, bármelyik könyvesboltban megkapod, bár valószínűleg nem egyben, hasnem az összeset külön kell megvenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!