Nem baj, hogy Molyon nem követnek sokan?
Mármint nemrég használom és csak arra, hogy feljegyezzem mit olvastam/olvasok, esetleg értékelést is írok.
Néhány könyves youtubert követek itt is, de ennyi.
Nem gond ha nekem nincs nagy követőbázisom itt?
Tudom nem így mondják, de na.
Miért lenne gond? A követőbázis csak annak fontos, aki booktuber vagy blogger "karriert" tervezget.
Én direkt nem követek sok embert, hogy kezelhető maradjon a frissem.
De ha sok figyelőt akarsz, akkor figyelj be boldog-boldogtalant, sokan visszafigyelnek. Ennyi a titok. Csak ne sértődj meg, ha valaki nem figyel vissza.
tök jól tudok aludni:D nem amúgy tényleg nem fontos hisz ezt magamnak csinálom úgymond
mint egy kis könyves napló szerűség
itt lehet egyébként barátkozni esetleg?
ha látod, hogy valakivel hasonló az ízlésed és írsz neki üzenetet
Lehet, de nem csak embereket tudsz ám figyelni, hanem zónákat is. :) Ezek olyasmik, mint fészen a csoportok, tematikusan lehet karcolni (posztolni) oda.
Kezdd el nézegetni a Karcok - összes karc menüt, ha szimpatikus zónát látsz, figyeld be őket, akkor mindig megkapod frissbe, ha történik ott valami. Ismeretlenül is nyugodtan szólj hozzá a beszélgetésekhez. :)
köszönöm! c:
teljesen új vagyok a molyon, sok az ismeretlen dolog itt nekem és elég komplex az oldal, de tetszik
Van egy Súgunk! nevű zóna, ha valamire nem találsz választ a súgóban, vagy azzal együtt sem érted, ott kérdezhetsz nyugodtan az oldal működésével kapcsolatban. :) Egyéb kérdésekre ott a Molyok segítsetek nevű zóna.
Illetve ez is segíthet, hogy merre kezdd a dolgokat:
Minden közösségi felület a középszerűség piedesztálra emeléséről szól. Hiszen, ha csak értékkel lehetne elérni sok követőt, akkor nem is működnének ezek az oldalak.
Ebből következik, hogy ez a szám semmit sem ér! :)
(Itt nem a Moly a lényeg, hanem a követők számának figyelése.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!