Ki tudd segíteni?
Figyelt kérdés
Írtam egy nagyon jó történetet,viszont csak 13 oldalból áll, kitől kérjek segítsetet,aki ki tudja még bővíteni?2021. aug. 25. 12:17
1/9 anonim válasza:
Ez hihetetlen nagy baromság. Tehát írtál egy vázlatot és azt várod, más írjon belőle egy könyvet? Akkor az már nem a te könyved lesz,nem a te elképzelésed
2/9 anonim válasza:
1-es, lehet hogy novellát írt. Az lehet tizenpár oldalas.
3/9 anonim válasza:
2oké hogy lehet,de más akkor sem fogja tudni mire gondolhat a kérdező . Ha meg maga eltudja mondani,akkor bőviteni is tudja
4/9 anonim válasza:
Nem értem, miért lettem 0-ra pontozva. Mi rosszat írtam a novellás kijelentéssel? Igenis, vannak hosszú novellák.
5/9 anonim válasza:
5 bszki, tök mindegy mi a műfaj, nem ez a lényeg...
amúgy azért mert rövid terjedelműt írt, még NEM válik automatikusan novellává.
novellát írni az egyik legnehezebb műfaj, nehezebb a regénynél is, megtanulhattad irodalomórán.
8/9 TR75 válasza:
Nem olvastad az írást, a történetét nem ismered, de még csak a címét sem tudod, de már eldöntötted, hogy sz@r az egész.
Az sem igaz, hogy minden írónak jó a helyesírása.
A piszkos munka kifejezés pedig nem illik ide egyáltalán.
#kérdező:
Biztosan ki kell bővíteni? Van olyan történet, amihez az ideális forma a novella. Akkor lesz hatásos, ha például 13 oldal, nem kétszázharminc.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyezném,hogy mivel a tud-szót nem engedi használni a kérdésben,logika szerint írtam kettővel,mellesleg csak talán segítséget kértem volna,de ezen az oldalon mint jól tudjuk mindenkinek anonim módon nagy a pofája merthogy nem ismerjuk egymást,de azoknak,akik adták a novellás ötletet, köszönöm
2021. aug. 26. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!