Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki tudd segíteni?

Ki tudd segíteni?

Figyelt kérdés
Írtam egy nagyon jó történetet,viszont csak 13 oldalból áll, kitől kérjek segítsetet,aki ki tudja még bővíteni?

2021. aug. 25. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ez hihetetlen nagy baromság. Tehát írtál egy vázlatot és azt várod, más írjon belőle egy könyvet? Akkor az már nem a te könyved lesz,nem a te elképzelésed
2021. aug. 25. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
1-es, lehet hogy novellát írt. Az lehet tizenpár oldalas.
2021. aug. 25. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2oké hogy lehet,de más akkor sem fogja tudni mire gondolhat a kérdező . Ha meg maga eltudja mondani,akkor bőviteni is tudja
2021. aug. 25. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, miért lettem 0-ra pontozva. Mi rosszat írtam a novellás kijelentéssel? Igenis, vannak hosszú novellák.
2021. aug. 25. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

5 bszki, tök mindegy mi a műfaj, nem ez a lényeg...

amúgy azért mert rövid terjedelműt írt, még NEM válik automatikusan novellává.

novellát írni az egyik legnehezebb műfaj, nehezebb a regénynél is, megtanulhattad irodalomórán.

2021. aug. 25. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
küld el a linkját
2021. aug. 25. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Elolvashatom?
2021. aug. 25. 17:18
 8/9 TR75 ***** válasza:
100%

Nem olvastad az írást, a történetét nem ismered, de még csak a címét sem tudod, de már eldöntötted, hogy sz@r az egész.

Az sem igaz, hogy minden írónak jó a helyesírása.

A piszkos munka kifejezés pedig nem illik ide egyáltalán.

#kérdező:

Biztosan ki kell bővíteni? Van olyan történet, amihez az ideális forma a novella. Akkor lesz hatásos, ha például 13 oldal, nem kétszázharminc.

2021. aug. 26. 09:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyezném,hogy mivel a tud-szót nem engedi használni a kérdésben,logika szerint írtam kettővel,mellesleg csak talán segítséget kértem volna,de ezen az oldalon mint jól tudjuk mindenkinek anonim módon nagy a pofája merthogy nem ismerjuk egymást,de azoknak,akik adták a novellás ötletet, köszönöm
2021. aug. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!