Szjg kedvenc szereplők?
"Természetesen Renin és Cortezen kívül" hát én őket pont nem szeretem
Kedvencem Dave, Peti, meg talán Kata. Zsoltit is bírom.
Anno mikor kb. 13 évesen elkezdtem a sorozatot olvasni, Reni volt egyértelműen a kedvencem mivel teljesen olyan ember volt mint én. Rajta kívül még Virágot és Jacques-t bírtam (szóval igen, a kedvesebb karaktereket :D).
Most 7 év után újra kezembe vettem a könyvsorozatot, nosztalgiázás céljából. Nem túl népszerű vélemény, de még ha kissé antagonisztikus karakter is volt (főleg a könyv végére), Arnoldot érdekes karakternek találtam, aki, még ha maga módján is, de amikor tudott, akkor ott volt Reni mellett és azért segített is neki néha, hogy a gondját, bánatát még ha kis időre is, de elfelejtse. És ahogy oltogatta a többieket, na az is tetszett! :D De rajta kívül még Zsolti viccei és Ricsi irtó lazasága is eléggé megnyerte a mostani énemet :D De még meg kell említenem Kingát, Dave-et és Petit, ők is nagyon jók voltak! :D Persze még mindig szeretem az egész b osztályt, habár Robi és Andris olyan semlegesek voltak inkább, de amikor szívatták a tanárokat azok egész jók voltak :D
Hát az öt kedvenc:
kinga: kitartás, erős(lelkileg), őszinte, igazi barát
Cortez: gondoskodó, higgadt, védelmező
Virág: mindig boldog, igazi barát
Ricsi: kedves, védelmező, vicces
Zsolti: vicces, jófej
Nekem Kinga , Peti , Reni levelezőtársa(Justin), Zsolti , Dave, Virág
De ez nálam mindig változik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!