The witcher könyvek sorrendje?
Figyelt kérdés
Ma megvettem a Viharidő című kötetet. Utánaolvastam, és valahol azt láttam, hogy ez a többitől teljesen különálló, szóval nincs szükség a többi könyvre az elolvasásához, de mégsem merem elkezdeni. Esetleg valaki aki már olvasta az összeset, leírná, hogy milyen sorrendben ajánlatos haladni a regényeken?2021. aug. 22. 01:16
2/4 anonim válasza:
Csak azért különálló a többitől, mert az író a könyvsorozat befejezése után írta valamikor később. Geralt kisebb, Ciri szempontjából jelentéktelenebb kalandjai vannak benne. Ennek ellenére szerintem érdekes volt egy-két szörny(féleség) miatt és talán azért, mert jobban megérteti, hogy működik a szerelmes Geralt kicsi kis lelke.
Amúgy maga a sorozat ilyen sorrendben ajánlja magát:
Az utolsó kívánság
A végzet kardja
Viharidő
Tündevér
A megvetés ideje
Tűzkeresztség
Fecske-torony
A tó úrnője
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez sokat segített :)
2021. aug. 22. 02:05
4/4 anonim válasza:
A Viharidő habár időrendben a két novelláskötet idején játszódik, spoilert tartalmaz a legvége, ezért ajánlott azzal zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!