Milyen könyveket ajánlotok egy 12-13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 17:09
2/9 anonim válasza:
Ha szereti a romantikus regényeket Leiner Laura kb. összes könyvét ajánlom
4/9 anonim válasza:
Percy jacksom, harry potter, üvegtrón-de ezt majd 1-2 év múlva inkább, csudamíves, spirit animals, titokfölde, geek girl, jövő harcosai, pegazus, d.a.c., panthera, madártej, alagutak relytéje, egy ropi naplója, zizi naplója (vagy mi), leiner laura könyvek, remélem ennyi elég lesz egy időre
6/9 anonim válasza:
Abigél (szerintem simán való egy ekkora lánynak)
Mondják meg Zsófikának...
Születésnap
Narnia krónikái
Harry Potter könyvek
Csúfok sorozat
A Jók és Rosszak Iskolája sorozat
7/9 anonim válasza:
Tényleg függ attól, hogy mit szeret, én ennyi idősen csak és kizárólag tudományos ismeretterjesztőket olvastam állatokról, később szerettem meg a regényeket.
Egyébként se Harry Potterrel, Percy Jacksonnal vagy L. M. Montgomery regenyeivel nem lehet mellélőni.
8/9 anonim válasza:
7-es, tényleg! L.M. Montgomeryt kihagytam! Pedig az Anne-könyvek zseniálisak.
Vagy mondjuk Jean Webstertől a Nyakigláb apó is nagyon jó.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!