Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Üvegtrón könyvsorozat vélemény?

Üvegtrón könyvsorozat vélemény?

Figyelt kérdés
Tetszett? Milyen kategóriába a sorolnád? Ha szeretnéd, életkort is írhatsz hogy lássam, milyen korcsoport olvassa inkább.

2021. aug. 16. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nem tetszett. Általában szeretem a YA könyveket, és az Üvegtrónnak is úgy kezdtem neki, hogy hú, ez nagyon tetszeni fog, de kész foghúzás volt még a feléig is eljutnom, ahol pedig úgy döntöttem, hogy ennyire azért nem vagyok mazochista, és inkább visszaraktam a polcra. Azóta se folytattam.

20/L

2021. aug. 16. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem rettenetes. Akkor biztos jó, ha kamasz vagy és még nem olvastál sok jó könyvet.

De nekem gyerekes és bugyuta volt. A főszereplő valami rettenet, elvileg világverő csoda bérgyilkos, de közben azon rugózik, hogy egy másik lányon milyen ruha van. Inkább tipikus gimis genyó csaj, nem valami hú de veszélyes valaki.

A szerelmi háromszögektől hányok.

Nekem ez tényleg inkább ilyen romantikus tini lányos valami volt, egy vékony réteg fantasy festék alatt.

2021. aug. 16. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Olvastam az első részét, nekem se jött át. Idegesítő volt a főszereplő, nem tudtam megkedvelni. ☹️
2021. aug. 16. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem túl jó.

Hiteltelen, nyögve nyelős. Egy átlag tini regény. Fantasy háttér, sok jóképű idegesítő hapsi.

2021. aug. 16. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Az első részt olvastam, és nekem se tetszett. Nem volt rossz, de a szereplők számomra túlságosan laposak voltak. Meg egy kicsit lassan indul be a sztori. Én az írónőtől más sorozatot ajánlanék, az ACOTAR-t.

[link]

2021. aug. 16. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem volt olyan rosz (bár én eleve szeretem a vörös pöttyös könyveket) Az első pár kötetet fiatalon írta még az írónő, ami látszik valamennyire a könyvön is. Pl az első köteten lehet érezni, hogy kicsit kilóg. Nekem kB. a 3. könyvtől tetszik. Az eleve jobban hasonlít az írónő mostani műveire.
2021. aug. 17. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett.

Igen, visszanézve az első két rész annyira nem volt jó, de utána, főleg a 4.től nagyon jó jó már szerintem, csak mondjuk nyilván nem mindenkinek van türelme addig elolvasni, és ez szerintem teljesen érthető, én is valószínűleg csak azért jutottam el addig, mert nekem azért már az első kettő is tetszett.

2022. aug. 11. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!