Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A 2001-es és az 1981-es...

A 2001-es és az 1981-es "Robert Graves: A görög mítoszok2 című műve között van-e különbség? Úgy tudom régen hajlmaosak voltak marxista betoldásokat elkövetni. Ez erre a könyvre is igaz?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy GÖRÖG mitológiában milyen ARXISTA betoldásokat tudsz elképzelni?

Zeus élteti Lenint vagy mi?

2021. aug. 11. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem olvastad még elég antik könyvet abból a rendszerből, mi?
2021. aug. 11. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Olvasd angolul, és nincs probléma. (Mellesleg vannak sokkal jobb könyvek a témában.)
2021. aug. 11. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
DE!!!! olvastam, söt a még korábbiakat is meg a késöbbieket is. Semmiféle marxista utalásokat nem találtam egyikben sem!
2021. aug. 11. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es: mivel NÖ vagyok, ezért még jobban el vagy tévedve! Arró, meg lehetne vitatkzoni, KI is a bunkó, de szerintem jobb, ha tükörbe nézel!
2021. aug. 11. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Jesszus! Mennyi hárpia válaszadó meg kérdező van ezen az oldalon. Pedig a mitológia könyvben lenne a helyük. Tök mindegy, hogy impotens, kisfarkú pasi-szindrómája van valakinek vagy igazolt házisárkány, a lényeg, hogy mind ide nyomja a frusztrációját.

Én is nagyban írom ki a kérdéseimet Henry Cavillról (aki idevág, mert egy görög isten) és ott is ezek a frusztrált, zaklató kommentek a szexhiányosoktól, az irigyektől, meg a háziasszonyoktól, akiket csal a férje. Csak azért, mert engem Henry Cavill érdekel és szeretek róla beszélni. Nincsenek barátaim és ide írom ki a kedvenc témáimat, de soha nem ömlesztenék ennyi negatív szart más felhasználóra, mert fosh az életem.

Baszki! Vegyetek már vissza. Nem körülöttetek forog a gyk! Agresszív kommentek és reakciók állandóan. Az ember már lassan itt is pont ugyanolyan rosszul érzi magát, mintha nem-virtuális emberi társaságban lenne. Pedig néhányunk pont attól menekül ide. :(

2021. aug. 11. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
#1 Te se éltél az előző rendszerben :D Mindent is lehet marxista szemszögből értelmezni. Bár az nem volt jellemző, hogy külföldi szerző művébe beleírtak, abból inkább húztak vagy meg se engedték jelenni.
2021. aug. 21. 04:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Marxista és szélsőliberális hülyeségekvannak a kommentárok között.

Kikölcsönöztem és 100 oldalig bírtam.

2021. aug. 24. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
De ezek a fordító kommentárjai?
2021. aug. 25. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen. Az íróé.
2021. aug. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!