A 2001-es és az 1981-es "Robert Graves: A görög mítoszok2 című műve között van-e különbség? Úgy tudom régen hajlmaosak voltak marxista betoldásokat elkövetni. Ez erre a könyvre is igaz?
Egy GÖRÖG mitológiában milyen ARXISTA betoldásokat tudsz elképzelni?
Zeus élteti Lenint vagy mi?
Jesszus! Mennyi hárpia válaszadó meg kérdező van ezen az oldalon. Pedig a mitológia könyvben lenne a helyük. Tök mindegy, hogy impotens, kisfarkú pasi-szindrómája van valakinek vagy igazolt házisárkány, a lényeg, hogy mind ide nyomja a frusztrációját.
Én is nagyban írom ki a kérdéseimet Henry Cavillról (aki idevág, mert egy görög isten) és ott is ezek a frusztrált, zaklató kommentek a szexhiányosoktól, az irigyektől, meg a háziasszonyoktól, akiket csal a férje. Csak azért, mert engem Henry Cavill érdekel és szeretek róla beszélni. Nincsenek barátaim és ide írom ki a kedvenc témáimat, de soha nem ömlesztenék ennyi negatív szart más felhasználóra, mert fosh az életem.
Baszki! Vegyetek már vissza. Nem körülöttetek forog a gyk! Agresszív kommentek és reakciók állandóan. Az ember már lassan itt is pont ugyanolyan rosszul érzi magát, mintha nem-virtuális emberi társaságban lenne. Pedig néhányunk pont attól menekül ide. :(
Marxista és szélsőliberális hülyeségekvannak a kommentárok között.
Kikölcsönöztem és 100 oldalig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!