Hogyan "bontsak" ki egy történetet?
Kérlek írjatok ötleteket! Nem létezik, hogy senki nem tud segíteni!!
Bocsánat a türelmetlenkedésem miatt, de sürgős lenne a dolog!
Miféle sztoriról lenne szó? Kicsit bővebb leírást,ha kérhetném =)
Egyébként az elejét kezdheted úgy is,hogy a főszereplő bemutatásával,de egyből bele is vághatsz a sztoriba.
A vázlatról se feledkezz meg.
Jó tanács: A szereplőket jellemét dolgozd ki magadnak,mert furán jönne ki,ha "nem volna hű magához minden helyzetben."
Ha kapok bővebb leírást,talán még tudok segíteni =)
A történet utca macskákról szól. Ezt a sztorit a macskák szemszögéből mesélném el, tehát megszemélyesíteném őket. A főszereplő egy fekete kandúr, egy igazi utcai fenegyerek. Meglehetősen utálja az embereket, mert kölyökkorában egy ember elütötte az anyját. Az anya saját életét áldozta fel, hogy őt megmentse. Ez a fekete kandúr még mindig saját magát hibáztatja anyja elvesztéséért... Most már felnőtt és a poros utcákon éli életét, más utca macskákkal együtt. Majd megismer egy rendes nőt és lassan megváltozik a véleménye az emberekről...
Valami ilyesmi lenne..
Képregényekben kevésbé vagyok jártas,de segítek ha tudok =)
Egyébként hány éves vagy?
Szerintem ez tök jó történet, mostanában a csapból is a vámpírok folynak...
Ezt olvasd el, bár nem tudom, hogy segít-e, végül is te képregényt készítesz. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!