Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan "bontsak" ki egy...

Hogyan "bontsak" ki egy történetet?

Figyelt kérdés
Az alap ötlet megvan és a fejemben már kész van pár jelenet a történetből, néhány szereplőt is kitaláltam, de valahogy nehézkesen megy a sztori "összegyúrása". Van erre tippetek, hogy hogyan rakjam össze a történet töredékeit? Miből induljak ki, hogyan építsem föl?
2010. aug. 29. 13:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kérlek írjatok ötleteket! Nem létezik, hogy senki nem tud segíteni!!

Bocsánat a türelmetlenkedésem miatt, de sürgős lenne a dolog!

2010. aug. 29. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Miféle sztoriról lenne szó? Kicsit bővebb leírást,ha kérhetném =)

Egyébként az elejét kezdheted úgy is,hogy a főszereplő bemutatásával,de egyből bele is vághatsz a sztoriba.

A vázlatról se feledkezz meg.

Jó tanács: A szereplőket jellemét dolgozd ki magadnak,mert furán jönne ki,ha "nem volna hű magához minden helyzetben."

Ha kapok bővebb leírást,talán még tudok segíteni =)

2010. aug. 29. 17:39
 3/11 A kérdező kommentje:

A történet utca macskákról szól. Ezt a sztorit a macskák szemszögéből mesélném el, tehát megszemélyesíteném őket. A főszereplő egy fekete kandúr, egy igazi utcai fenegyerek. Meglehetősen utálja az embereket, mert kölyökkorában egy ember elütötte az anyját. Az anya saját életét áldozta fel, hogy őt megmentse. Ez a fekete kandúr még mindig saját magát hibáztatja anyja elvesztéséért... Most már felnőtt és a poros utcákon éli életét, más utca macskákkal együtt. Majd megismer egy rendes nőt és lassan megváltozik a véleménye az emberekről...

Valami ilyesmi lenne..

2010. aug. 29. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzá teszem, hogy képregénynek készül. Akkor segítesz?
2010. aug. 29. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Képregényekben kevésbé vagyok jártas,de segítek ha tudok =)

Egyébként hány éves vagy?

2010. aug. 29. 21:47
 6/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2010. aug. 30. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök jó történet, mostanában a csapból is a vámpírok folynak...

[link]

Ezt olvasd el, bár nem tudom, hogy segít-e, végül is te képregényt készítesz. :\

2010. aug. 30. 13:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hasznos volt. Nekem is felkel vázolnom a sztori szerkezetét, aztán részletezem és jöhet a vázlat rajzolás és a végleges megrajzolás.
2010. aug. 30. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként erről a sztoriról a Cicus és a Büdös macskák háborúja c. könyv jutott eszembe =)
2010. aug. 30. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még róla. Biztos érdekes lehet. :D
2010. aug. 30. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!