Mit gondoltok az elsősegély friss vadnövényekkel című könyvről?
Én személy szerint ezzel a könyvvel nem mennék el túrázni,mert nagyon hibásak benne az információk, és ezt úgy mondom hogy értek a gyógynövényekhez.Jó nem tökéletes a tudásom de Pl.:az volt beleírva hogy:"A Japán keserűfű 1-3 cm magas és a levelei 5-14 cm hosszúak és akár 13 cm szélesek"Nektek nem furcsa ez egy kicsit? A másik gond pedig az hogy nem egy rendes képet készítenek a növényekről hanem csak arra törekszenek hogy szép legyen a kép, nem arra hogy felismerhető legyen. Pl.:csak a levelét fotózzák. Ha belegondolok akk.akár egy olyan ember aki egyáltalán nem ért a növényekhez a tiszafa bogyóját(csak a magja mérgező,a külső burok nem,de én azért nem kockáztatnám meg.) is megeheti a galagonya helyett mivel csak a bogyója van lefotózva.(Igaz nemhiszem hogy az erdőben lehet találni tiszafát.)Szóval az a lényeg:Ti mit gondoltok róla?Rakok le ide majd egy linket.:) Akinek megvan ez a könyv akk. kérlek te is írd le róla a véleményed.Előre is köszönöm!😊
Itt a link: [link]
Igen, ez valószínűleg az elgépelés, rossz fordítás is lehet. Keserűfűnél nyilván métert akartak.
A képek meg egy másik probléma. :(
Én is múltkor nézegettem a boltban, mert amúgy szép könyvecske. Azért remélhetőleg nem ezzel akar játszani majd valaki Bear Gryllst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!